fbpx

Capia cu brânză la cuptor

capia cu brânză la cuptor

Ardeii umpluți cu brânză, păstrați apoi la rece, sunt un antreu pe care mulți dintre noi îl pregătim, mai ales când vorbim despre mesele de sărbători. Dar ați încercat să-i și coaceți? Dacă nu, vă arătăm noi o rețetă, cea de capia cu brânză la cuptor, extrem de simplu de pregătit și foarte, foarte gustoasă.

capia cu brânză la cuptor

Capia cu brânză la cuptor

5 din 2 votes
Fel: gustare, cinăDificultate ușor
Porții

3

porții
Timp preparare

10

minutes
Timp gătire

40

minutes
Timp total

50

minutes

Ingrediente

  • 5 ardei capia (sau 6, în funcție de dimensiunea tăvii)

  • 200 g brânză grasă maturată (de capră, telemea, Feta)

  • 2 linguri de ulei de măsline

  • 1 linguriță mix ierburi aromatice grecești

Cum să faceți

  • Scoateți codițele de la ardei și curățați-i de sâmburi
  • Tăiați brânza în cuburi, cam de 1 cm pătrat, adăugați ulei de măsline și ierburi aromatice după preferințe (rozmarin, busuioc, fulgi de chili).
  • Umpleți ardeii curățați cu compoziția de brânză și puneți-i în tava tapetată cu foaie de copt. Mai puneți 1-2 linguri de ulei de măsline deasupra.
  • Preîncălziți cuptorul la 180 grade C.
  • Coaceți aproximativ 40 minute.

Rețetă video

Tags:
Ne împrietenim?
Abonează-te la canalul nostru de YouTube

Dă-ne un
 

pe Facebook


Înscrie-te la newsletterul săptămânal