fbpx
categoria

how to

Marinade pentru carne de vită

Marinade pentru carne de vită

Pentru mulți dintre noi, carnea de vită are o savoare specială, dar nu-i întotdeauna simplu să găsești bucata potrivită pentru rețeta pe care vrei s-o pregătești. Cu atât mai mult cu cât ai în...
Marinade pentru carne de pește

Marinade pentru carne de pește

Mult mai des gătit la cuptor sau prăjit, peștele este însă mai gustos fript pe grătar, carnea devenind mult mai aromată. Dacă, în general, marinarea unei bucăți de carne durează minimum 30 de minute,...
marinade pentru carnea de porc

Marinade pentru carne de porc

O friptură pe grătar tentează pe oricine. De porc, vită, pește sau, de ce nu, de miel/berbecuț, carnea friptă pe grătar are o savoare anume. Nu puțini sunt cei care adaugă și legume pe...
marinade pentru carne de pasăre

Marinade pentru carne de pasăre

Marinada este un amestec, simplu, între un ulei, condimente/plante aromatice și un ingredient acid, ce poate fi iaurt/lapte bătut, vin/bere, oțet, zeamă de citrice, piureuri de fructe. Rolul unei astfel de marinade este de...
Marinade pentru carne de miel

Marinade pentru carne de miel

Plantele aromatice, usturoiul și ingredientele acide fac o echipă redutabilă atunci când vorbim de o marinadă pentru carnea de miel/berbecuț, ce va deveni astfel mai fragedă și aromată.Și dacă tot te gândești să încingi...
unt cu ierburi aromate

Unt cu ierburi aromate

Untul e acel ingredient care poate transforma o mâncare comună, altfel, în preferata tuturor, dând gust și savoare aproape oricărui preparat. Încearcă-l, dacă nu ai făcut asta până acum, pentru a înăbuși legumele de...
faina

Cum folosim diferitele tipuri de făină

Oare câți dintre noi își mai amintesc mirosul franzelei proaspete, albe și cu coajă crocantă, pe care jumătate o devorai pur și simplu pe loc, dacă aveai norocul să o găsești caldă? Ei bine,...
maioneza

Cum repari maioneza de casă

Nu-i un capăt de țară atunci când ți se taie maioneza, foarte probabil că și celor mai pricepuți în ale bucătăritului li s-a întâmplat… măcar o dată! Vestea bună e că poți repara maioneza...

Cum putem spune dacă este gătită carnea

Cel mai mare risc, atunci când facem o rețetă nouă mai ales, este să nu potrivim corect temperatura cuptorului și, în final, să avem o mâncare ori prea uscată ori negătită. Dacă nu ne...

Alege corect carnea de vită

Mulți se feresc să aleagă un meniu care cuprinde carne de vită, pentru că a rămas cumva împământenit că este tare, se mestecă greu și are nevoie de timp îndelungat de pregătire.Sigur că lucrurile...
Ne împrietenim?
Abonează-te la canalul nostru de YouTube

Dă-ne un
pe Facebook

Înscrie-te la newsletterul săptămânal