fbpx

A primi și a dărui de Crăciun (P)

  • Home
  • Utile
  • A primi și a dărui de Crăciun (P)
masă festivă de crăciun cu turtă dulce

Ar fi ideal ca majoritatea dintre noi să ne pricepem să coasem broderii sofisticate, să împletim fulare, pulovere, mănuși sau căciuli, să sculptăm jucării din lemn, să pictăm mici canvasuri cu motive de sărbătoare, să facem pătuțuri pentru animăluțe sau decorațiuni de tot felul, dar adevărul este simplu: cu siguranță nu putem face toate aceste lucruri, iar majoritatea dintre noi nici măcar unul dintre ele. Și este foarte bine așa, este o realitate la care ne raportăm, nu trebuie să devină o frustrare suplimentară. 

Dar în secolul XXI este suficient să îi știm pe cei care fac lucrurile acestea deosebite pe care noi să le dăruim mai departe celor dragi sau de care să ne bucurăm împreună cu ei. Avem nevoie să primim timp, ca noi să dăruim timp. Nu este un lux, este un Deluxe, am putea spune, pentru că aici vă invităm să căutăm răsfățul: în produsele pe care Lidl ni le aduce în cele mai importante momente ale anului – de sărbători. Iar acum este unul dintre ele. Produsele din gama Deluxe, marcă proprie Lidl, sunt ideale pentru a pregăti rapid rețete sofisticate și festive pentru mesele festive. 

Sigur că cei mai mulți nu vor renunța la tradiție și foarte bine că e așa, altfel s-ar pierde totul, cu totul. Dar putem strecura mici note personale, iar o mică extravaganță Deluxe nu va trece neobservată și va completa perfect acest ansamblu.

Panettone cu mascarpone si fructe de pădure
Vin Prince Mircea

Așadar, la capitolul aperitive, un somon scoțian afumat la rece merge perfect cu o cremă de brânză tartinabilă, iar un pate de pui cu vin de Madeira sau de porc cu Camembert și-ar găsi loc frumos pe masa de sărbătoare. Iar lângă cozonacul rețeta familiei, un panettone cu mascarpone și fructe de pădure va fi un deliciu!

Dacă vreți să petreceți mai mult timp cu familia, decât în bucătărie, cartofii gratinați sunt cea mai bună soluție rapidă pentru o garnitură la friptură. 

Pentru că zile de sărbătoare sunt multe în această perioadă și pentru că uneori nu avem timp să vedem în restul anului toți prietenii pe care am vrea să îi întâlnim, este timpul potrivit să aveți invitați la cină, iar de restul se ocupă Deluxe: un platou gourmet, cu o brânză moale Pérail, din lapte de oaie, sau cremeux de Normandie, cu câteva nuci și boabe de struguri lângă, sau felii de Bresaola della Valtellina I.G.P. ori șuncă de porc cu crustă și carpaccio de vită, cu parmezan și ulei de măsline, o sticlă cu vin Prince Mircea sau un Malbec și un desert pe măsură. Iar aici Deluxe are oferte pentru toate gusturile: tort cremos cu frișcă, sufleu de ciocolată ori profiterol cu caramel sărat.

Brânză Perail

Cum anul acesta este recomandat să petrecem noaptea de Anul Nou într-un grup restrâns, aveți tot timpul din lume să vă hotărâți asupra ținutei, pentru că de masă se ocupă Lidl: un meniu complet Deluxe poate arăta cam așa: salatini cu caviar de sturion, felii de piept de rață sau gâscă, medalion din pulpă de cerb cu sos de hribi, iar la desert o ruladă cu caramel sărat sau cu ciocolată și portocale.

Iar dacă aveți prieteni gourmet, sunt combinații absolut năucitoare în pachetele cadou de sărbători Deluxe. Toată lumea va fi mulțumită, vă promitem!

A primi musafiri, a ști să fii o gazdă bună, era pe vremuri o artă și un dar în sine. În vârtejul modernității, toate aceste lucruri s-au pierdut, însă nimic nu ne poate împiedica să ne răsfățăm puțin musafirii de sărbători.

*Produsele sunt în stoc limitat, urmăriți catalogul pentru a afla când intră în magazine noi delicatese din gama Deluxe.

#deluxe #LidlRomania #Meritisafisurprins