fbpx
categoria

fără carne

supă-cremă de spanac

Supă-cremă de spanac

Această supă-cremă de spanac este foarte fină și are gustul delicat, dar bogat. Și, în plus, o puteți pregăti în doar 30 de minute.
sărățele cu aluat de brânză de vaci

Sărățele cu aluat de brânză de vaci

Rețeta de sărățele cu aluat de brânză de vaci este foarte ușor de pregătit. În 10 minute ați și dat aluatul la frigider.
Budincă de conopidă

Budincă de conopidă

Când nu mai aveți idei ce să pregătiți pentru prânz sau cină, vedeți rețeta noastră de budincă de conopidă. În 20 de minute ați și dat-o la cuptor, timp în care puteți pregăti și...
Ciorbă de ciuperci pleurotus

Ciorbă de ciuperci pleurotus

Auziserăm multe povești pe seama acestei rețete. Așa că, vă mărturisim, a fost prima dată când am încercat și noi această ciorbă de ciuperci pleurotus sau ciorbă falsă de burtă. Și ne-a plăcut mult,...
Bulete de brânză

Bulete de brânză

Rapide, gustoase și ușor de făcut aceste bulete de brânză. Și astfel, puteți scăpa și de brânzeturile care v-au rămas prin frigider.
salată de gulie măr și sos de iaurt

Salată de gulie, măr și sos de iaurt

Până să vă povestim cum să faceți această salată, vă spunem că este una dintre cele mai fresh salate pe care le-am mâncat. Guliile și mărul sunt zemoase și crocante, sosul de iaurt și...
Plăcintă cu praz și brânză telemea

Plăcintă cu praz și brânză telemea

Plăcinta cu praz și brânză telemea este perfectă pentru un aperitiv, dar poate înlocui un fel de mâncare la una dintre mesele principale.
rulouri cu brânză și verdeață

Rulouri cu brânză și verdeață

Sățioase, aromate și ușor de pregătit, aceste rulouri cu brânză și verdeață sunt minunate atunci când nu vreți să stați prea mult în bucătărie pentru a pregăti ceva bun.
salată de conopidă cu nuci coapte

Salată de conopidă cu nuci coapte

Simplă, extrem de simplă, dar o combinație unică de ingrediente. Iar gustul este MI-NU-NAT! Aveți mai jos rețeta video pentru a vedea toți pașii acestei salate de conopidă cu nuci coapte.
borș tărănesc cu cartofi

Borș țărănesc cu cartofi

Ușor de pregătit, o porție de borș țărănesc cu cartofi e binevenită mai ales în acele zile când simțim nevoia de ceva mai ușor, fără carne.
salată de sfeclă coaptă cu hrean

Salată de sfeclă coaptă cu hrean

Sfecla și hreanul fac o super-echipă! Încercați rețeta noastră de salată de sfeclă coaptă cu hrean și o să ne dați dreptate.
salată de cartofi cu unt și mărar

Salată de cartofi cu unt și mărar

Simplă, rapidă și gustoasă, exact cum vă place, este această salată de cartofi cu unt și mărar! O combinație simplă de ingrediente, dar absolut minunată.
varză picantă

Varză picantă la cuptor

Ei bine, nu e acea varză tăiată fideluță și călită sau coaptă, după cum suntem obișnuiți. Voiam să vă arătăm doar că varza poate fi gătită și altfel, și mai ușor, dar la fel...
salată turcească cu rodie

Salată turcească cu rodie

Rodia este un fruct miraculos și nu o spunem noi, ci nutriționiștii, care au multe cuvinte de laudă la adresa ei. Este bogată în antioxidanți, are multă vitamina C, reduce colesterolul rău și lista...
Ne împrietenim?
Abonează-te la canalul nostru de YouTube

Dă-ne un
 

pe Facebook


Înscrie-te la newsletterul săptămânal