
Gustoasă și sățioasă salata caldă de fasole boabe. Haideți s-o pregătim împreună și în 30 de minute vă puteți așeza la masă.

Salată caldă de fasole boabe, roșii și telemea
Porții
6
porțiiTimp preparare
10
minutesTimp gătire
10
minutesTimp total
20
minutesIngrediente
2-3 cutii de fasole boabe
3-4 caței de usturoi
400 g roșii cherry
200 g telemea de capră
Coaja și zeama de la o lămâie
2 legături de pătrunjel verde
1/2 linguriță de chimion pudră
Ulei de măsline
Cimbru uscat
Sare
Piper
Cum să faceți
- Încălziți 2-3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie împreună cu usturoiul feliat și chimionul. Pe foc potrivit, doar cât să aromatizați uleiul.
- Puneți apoi fasolea, coaja rasă și zeama de lămâie, roșiile cherry, sare și piper după gust.
- Lăsați pe foc, acoperit, doar 5-10 minute, roșiile să rămână aldente, să-și păstreze gustul proaspăt și dulceag.
- La final, mai puneți un praf de cimbru, brânză telemea sfărâmată și pătrunjel verde. Poftă bună vă dorim. Pentru mai multe rețete ușor de făcut intrați pe cumvaplace.ro și pe canalul nostru de youtube.
Rețetă video
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete