fbpx
categoria

gustări / aperitive

sărățele cu aluat de brânză de vaci

Sărățele cu aluat de brânză de vaci

Rețeta de sărățele cu aluat de brânză de vaci este foarte ușor de pregătit. În 10 minute ați și dat aluatul la frigider.
Bulete de brânză

Bulete de brânză

Rapide, gustoase și ușor de făcut aceste bulete de brânză. Și astfel, puteți scăpa și de brânzeturile care v-au rămas prin frigider.
Quesadilla cu șuncă și cașcaval

Quesadilla cu șuncă și cașcaval

Ne plac mâncărurile gustoase și foarte rapide. Și fără bătăi de cap, desigur. Așa că vă arătăm mai jos cum am făcut noi rețeta de quesadilla cu șuncă și cașcaval, poate vă facem poftă.
chec aperitiv

Chec aperitiv

Rețeta de chec aperitiv este ideală de pregătit atunci când aveți tot felul de ingrediente în frigider, câte puțin din fiecare, și nu mai știți ce să faceți cu ele.
Plăcintă cu praz și brânză telemea

Plăcintă cu praz și brânză telemea

Plăcinta cu praz și brânză telemea este perfectă pentru un aperitiv, dar poate înlocui un fel de mâncare la una dintre mesele principale.
ciuperci implute cu afumătură și parmezan

Ciuperci umplute cu afumătură și parmezan

acă vă plac ciupercile, o să fiți teribil de încântați de rețeta pe care v-o propunem. Dacă însă nu vă sunt pe plac, vă sugerăm totuși să încercați rețeta de ciuperci umplute cu afumătură...
rulouri cu brânză și verdeață

Rulouri cu brânză și verdeață

Sățioase, aromate și ușor de pregătit, aceste rulouri cu brânză și verdeață sunt minunate atunci când nu vreți să stați prea mult în bucătărie pentru a pregăti ceva bun.

Conopidă pane

Dacă vă place conopida, nu are cum să nu vă placă și rețeta noastră de conopidă pane. Dacă însă sunteți din categoria celor care strâmbă din nas când vorbim de crucifere, v-am spune totuși...
Legume coapte cu humus

Legume coapte cu humus

Indiferent de sezon, legumele coapte sunt absolut minunate fie că le mâncăm simple, fie că le alegem ca garnitură pentru o friptură rumenă. Azi le-am mâncat cu un humus și nici nu am muncit...
saleuri cu pesto și cașcaval

Saleuri cu pesto și cașcaval

Îi iubim sau nu pe francezi, dar gastronomia lor este cea fără de care viața noastră ar fi fost mult mai săracă. Așa că nu ne mirăm că foitajul este un produs de patiserie...
sandviș cu cârnați și sos pesto

Sandviș cu cârnați și sos pesto

Nu avem multe a vă spune despre acest sandviș cu cârnați și sos pesto. În afara faptului că ingredientele folosite - cârnăciorii afumați, sosul pesto, ardeiul copt și mozzarella proaspătă - se combină absolut...
pateuri cu șuncă și cașcaval

Pateuri cu șuncă și cașcaval

De multe ori, parcă nu am vrea să renunțăm la emisiunea urmărită la televizor, dar parcă am și mânca ceva. Vi se întâmplă și vouă? Știm că nu e un obicei chiar foarte sănătos...
cartofi umpluți

Cartofi umpluți

Odată cu schimbarea sezonului și mâncărurile pe care le gătim devin mai consistente, gata să ne apere de frig, și poate chiar mai gustoase. Iar rețeta de cartofi umpluți este una dintre preferatele noastre....
plăcintă cu varză

Plăcintă cu varză

În părțile Moldovei e cunoscută ca vărzare. Noi o știm de plăcintă cu varză și am adaptat rețeta pentru cei care nu au atât de mult timp să frământe aluatul. Așa că am folosit...
Ne împrietenim?
Abonează-te la canalul nostru de YouTube

Dă-ne un
 

pe Facebook


Înscrie-te la newsletterul săptămânal