
Ce spuneți de o gustare crocantă preparată rapid? Și foarte ușor de pregătit, așa că nu aveți niciun motiv să nu le pregătiți și voi cât de curând. Noi am folosit făină neagră, dar o puteți înlocui cu făină albă sau integrală, dacă vă plac mai mult.

Crănțănele
Timp preparare
10
minutesTimp gătire
20
minutesTimp total
30
minutesIngrediente
150 g brânză telemea (mai cremoasă)
150 g făină neagră
50 g cașcaval ras
1/2 plic praf de copt
50 g parmezan + 1 lingură
50 g unt
Chimen
Sare
Cum să faceți
- Aluatul e foarte simplu – făină neagră, sare, praf de copt, brânză telemea, puÈ›in unt, caÈ™caval ras, chimen după gust È™i parmezan. AmestecaÈ›i ingredientele, cât să se lege aluatul, Nu trebuie să-l frământaÈ›i.
- Îl puneți între două foi de copt și îl întindeți într-un foaie subțire. înțepați-l cu furculița din loc în loc și Îl tăiați în pătrățele, mai mari sau mai mici, cum va place. Noi am folosit rola de pizza
- Presărați deasupra puțin parmezan și coaceți la 180 de grade, căldură sus-jos, 20 de minute sau până când aluatul devine ferm la atingere și auriu.
- E greu de rezistat mirosului din bucătărie, dar trebuie să lăsați crănțănelele să se răcească înainte să le mâncati. Poftă bună si vouă!
Rețetă video
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete