Iubesc deserturile, dar îmi place mai mult să le fac
Cristina Mehedințeanu este blogger culinar (https://anasonculapte.ro/), trainer de cofetărie și patiserie la Horeca Culinary School.
Provocarea ”fără zahăr”
Pe Daniela Niculi am descoperit-o în urmă cu ceva mai mult timp, căutând pe internet o rețetă de desert fără zahăr. Ați putea să vă întrebați de ce mai căutam desert, dacă tot nu...
Cocktailuri cu iz de ”îndrăgosteală”
Jurnalist de profesie, Dragoș Vărșăndan a ales în urmă cu câțiva ani calea antreprenoriatului și a unei pasiuni. Așa a apărut theliquorstore.ro, un magazin online de băuturi, în care veți regăsi o mulțime de...
Rețete 2.0. Recomandate și pacienților cu diabet
Lucian Ioniță e jurnalist de mulți ani; nu le mai spunem numărul. Îl trădează firele albe de păr, dar entuziasmul și bucuria de a trăi fiecare zi sunt neschimbate ca acum 20 de ani....
Gustul este o destinație care trece prin mai multe stații
Alex Petricean a mânuit spada timp de 15 ani, dar tânărul „d’Artagnan” al bucătăriei românești a decis că preferă lama din oțel inoxidabil a cuțitelor profesionale. Cu siguranță, l-ați urmărit într-una dintre edițiile show-ului...
Natura e cel mai bun nutriționist
Fiecare dintre noi își dorește să aibă o relație bună cu mâncarea, să aibă o viață frumoasă și mai ales gustoasă fără grija unor kilograme în plus. Nu există o dietă minune, nici trucuri...
Bucătar la 14 ani
Tudor Ștefan Bujeniță este elev, și încă unul bursier, iar de anul acesta are carte de identitate. Este elev în clasa a IX-a la liceul A.D Xenopol și îi plac, la fel ca oricărui...
Mâncarea e combustibilul organismului, nu somniferul!
Cu siguranță i-ați fredonat melodiile. Andrei Ropcea sau Randi, pe numele său de scenă, este unul dintre cei mai îndrăgiți și mai longevivi cântăreți și producători muzicali români.
Prefer mâncarea simplă, autohtonă, fără prea multe artificii
Dragoș Vărșăndan – jurnalist, antreprenor – theliquorstore.ro După mulți ani de jurnalism, Dragoș a ales să-și părăsească job-ul dintr-o multinațională (director executiv în cadrul trustului de presă Ringier România) și să pornească pe drumul...
Arta de a găti sănătos cu Marius Tudosiei
Pare a-și fi făcut o misiune din a ne învăța ce și cum să mâncăm. Din a ne învăța să iubim mâncarea, să respectăm fiecare ingredient și să nu facem risipă. Vorbește despre mâncare...
Gătesc orice le aduce bucurie oamenilor
De la poveștile despre vedete, într-o zi a simțit că este timpul să-și spună și propriile povești. “Scrisul mi-a revigorat întreaga viață, mi-a înfrumusețat-o într-un fel pe care nu mi l-aș fi putut nici...
E greu să te oprești din mâncat când ai ceva gustos în față
Laura Davidescu, medic specialist în Igienă, master în Nutriție și Siguranță Alimentară. O știm pe Laura de mulți ani, să tot fie vreo 20, de când împărțeam holurile și sălile de ședințe dintr-un trust...
Chef de bucătărie orientală cu Cetin
Bucătăria orientală este una dintre cele mai gustoase și apreciate. Iar acesta a fost un pretext suficient să îl invităm pe Cetin Rașit, realizator de programe la Digi FM, în bucătăria noastră. Cetin este...