fbpx
categoria

desert

orez cu lapte și miere în sos de caramel

Orez cu lapte și mere în sos caramel

Am combinat două rețete simple, cu iz de copilărie, și am pregătit cel mai grozav orez cu lapte și mere în sos caramel. Ingredientele sunt simple, probabil că le aveți deja, așa că vă...
plăcintă cu cremă de vanilie

Plăcintă cu cremă de vanilie

Grecii îi spun bougatsa și este un desert specific zonei de nord a țării. Am făcut și noi această plăcintă cu cremă de vanilie, aveți rețeta video mai jos, și vă spunem nu doar...
desert rapid cu mascarpone și sos de prune

Desert rapid cu mascarpone și sos de prune

scarpone și sos de prune? Este atât de ușor de pregătit, încât ar fi păcat să nu-l încercați. Și dacă nu aveți 10 minute răgaz pentru a face sosul de fructe, îl puteți înlocui...
înghețată de cătină

Înghețată de cătină

Dacă tot v-am povestit care sunt atuurile bobițelor de cătină, am fost curioși s-o folosim într-un desert. Rețeta pe care ne-am ales-o are la bază cea mai simplă combinație de ingrediente pentru o înghețată...
budincă de paste cu nucă și gem

Budincă de paste cu nucă și gem

iar unul dintre gemuri l-am făcut atunci, pe loc, dar voi puteți folosi gemul pe care-l aveți deja în cămară. Și să știți că este grozavă și a doua zi, chiar am savurat fiecare...
prajitură cu prune

Prăjitură cu prune

La mare concurență cu vara, toamna are chiar mai multe daruri pentru noi. Iar prunele, zemoase și dulci, sunt unele dintre acestea. Le-am folosit într-un desert foarte simplu, care merge de minune lângă o...
nectarine coapte cu cremă de mascarpone

Nectarine coapte cu cremă de mascarpone

ascarpone sunt un desert extraordinar de simplu și ușor de făcut, dar și foarte gustos. Îl puteți pregăti și cu piersici, pere, prune, gutui ori mere. Sau cu acele fructe care se poate coace...
mousse de zmeură

Mousse de zmeură

Cremos, fin, aromat, delicat, acest mousse de zmeură este o adevărată încântare, un răsfăț pe care fiecare dintre noi îl merită. Rețeta nu este complicată, necesită doar un pic de atenție la folosirea gelatinei.
tartă rustică cu piersici

Tartă rustică cu piersici

Galette este o tartă rustică și este un desert franțuzesc, mai puțin elaborat, dar irezistibil. În aluat se simte gustul de unt, iar fructele coapte nu fac decât să întregească acest desert special de...
pateuri cu piersici și glazură vanilată

Pateuri cu piersici și glazură vanilată

Un desert delicios de vară nu trebuie să fie complicat. Câteva fructe de sezon, o cremă de brânză aromată, un aluat foitaj și gata în 30 de minute! Vă lăsăm rețeta de pateuri cu...
crumble cu piersici și caise

Crumble cu piersici și caise

Crumble este un desert aromat, foarte simplu, pe care-l puteți face în orice perioadă din an, folosind fructele de sezon. Dar, vara, desertul e mai savuros, gustos, aromat, asemenea fructelor anotimpului cald. Așa că...
pancakes cu ciocolată

Pancakes cu ciocolată

Faimoasele clătite americane sau pancakes nu mai au nevoie de nicio prezentare. Sunt bune, chiar foarte bune. Dar dacă nu le-ați încercat și pe cele cu ciocolată, nu mai stați pe gânduri și vedeți...
înghețată cu rom și stafide

Înghețată cu rom și stafide

Ce combinație de arome și texturi reunește această înghețată cu rom și stafide!!! Desertul nostru înghețat este cremos, fin și are o mulțime de stafide ”îmbătate”. O nebunie, vă asigurăm!
cobbler cu căpșuni

Cobbler cu căpșuni

Cobbler este un desert în care folosiți fructele preferate, peste care puneți din loc în loc un aluat de biscuiți și dați la cuptor. Astfel încât, la final, desertul va arăta ca un pietriș...
Ne împrietenim?
Abonează-te la canalul nostru de YouTube

Dă-ne un
 

pe Facebook


Înscrie-te la newsletterul săptămânal