fbpx
categoria

ciorbe / supe

supă de roșii cu zdrențe de ou

Supă de roșii cu zdrențe de ou

Fără să fim lipsiți de modestie, dar rețeta noastră de supă de roșii cu zdrențe de ou a ieșit fabuloasă. Și știm și de ce: roșiile au fost din acelea mari, cărnoase și foarte...
tarator sau supă rece de iaurt și castraveți

Tarator sau supă rece de iaurt și castraveți

Este posibil să o găsiți în multe varietăți, anumite ingrediente lipsind sau fiind pur și simplu înlocuite. Dar oricum ar fi, tarator sau supa rece de iaurt și castraveți este exact ceea ce aveți...
supă-cremă de dovlecei

Supă-cremă de dovlecei

Dovleceii conțin 90% apă, au puține calorii și îi puteți folosi într-o mulțime de rețete: budinci, plăcinte ori umpluți cu brânză! Sau într-o supă-cremă, gustoasă și ușor de pregătit, exact cum vă place!
ciorbă de legume

Ciorbă de legume

Până să scrieți o nouă listă de cumpărături, mai aruncați o privire prin frigider și vedeți ce mai aveți prin el! Noi așa am făcut și am și pus de-o ciorbă cu legume. Simplă,...
ciorbă de varză cu smântână

Ciorbă de varză nouă

Nu spunem că este o ciorbă de dietă, mai ales că noi am mâncat-o cu smântână, dar rețeta noastră de ciorbă de varză nouă este foarte gustoasă și are puține calorii dacă alegeți să...
ciorbă de salată verde cu afumătură

Ciorbă de salată verde cu afumătură

Rețeta de ciorbă de salată verde cu afumătură este specifică părții de vest a țării, dar cu siguranță cine a pregătit-o o dată, nu are cum să-i uite gustul. I se mai spune și...
ciorbă de lobodă

Ciorbă de lobodă

Ciorba de lobodă este unul dintre felurile de mâncare pe care le facem cu drag în fiecare primăvară. Ar fi și păcat să nu profităm cât mai mult de frunzele roșiatice extrem de gustoase....
supă cremă de urzici

Supă-cremă de urzici

În popor, se spune despre urzici că ”schimbă sângele” și că ne dau energia de care avem nevoie acum, primăvara. Și pentru că tot le găsim în piețe sau supermarketuri, ar fi păcat să...
supă-cremă de apio

Supă-cremă de apio

Tulpinile de apio sunt foarte crocante și aromate și au gust de țelină. Pot fi păstrate, la rece, câteva săptămâni. Le puteți consuma crude, în salate, sau le puteți transforma ușor în supă-cremă. Dacă...
supă-cremă de spanac

Supă-cremă de spanac

Această supă-cremă de spanac este foarte fină și are gustul delicat, dar bogat. Și, în plus, o puteți pregăti în doar 30 de minute.
Ciorbă de ciuperci pleurotus

Ciorbă de ciuperci pleurotus

Auziserăm multe povești pe seama acestei rețete. Așa că, vă mărturisim, a fost prima dată când am încercat și noi această ciorbă de ciuperci pleurotus sau ciorbă falsă de burtă. Și ne-a plăcut mult,...
ciorbă ardelenească de porc cu tarhon

Ciorbă ardelenească de porc cu tarhon

În zona Ardealului, gospodinele ”îmbogățesc” gustul și consistența ciorbelor cu un amestec de smântână acră, fermentată, și făină. Curioși din fire, am încercat și noi amestecul. Cum am făcut rețeta de ciorbă ardelenească de...
ciorbă de perișoare a la grec

Ciorbă de perișoare a la grec

Facem ce facem și ne întoarcem cu bucurie și poftă la preparatele din bucătăria grecească. Sperăm că v-a plăcut supa de pui a la grec, așa că de această dată vă invităm la o...
supă cremă de praz caramelizat cu bacon crocant

Supă-cremă de praz caramelizat cu bacon

Pentru noi a fost o surpriză foarte plăcută această supă-cremă de praz caramelizat cu bacon. Se face simplu, este extrem de gustoasă și sățioasă.
Ne împrietenim?
Abonează-te la canalul nostru de YouTube

Dă-ne un
 

pe Facebook


Înscrie-te la newsletterul săptămânal