fbpx

Supă deasă de roșii cu fasole boabe și fidea

supă deasă de roșii cu fasole și fidea

De multe ori, o mâncare gustoasă este suficientă pentru a ne face ziua mai bună. Așa că ne-am gândit să vă propunem o supă deasă de roșii cu fasole boabe și fidea, ușor de pregătit și care are un gust minunat. O să vă convingeți dacă o pregătiți, vă lăsăm mai jos rețeta.

supă deasă de roșii cu fasole și fidea

Supă deasă de roșii cu fasole boabe și fidea

5 from 2 votes
Course: prânz, cinăDifficulty: ușor
Porții

4

porții
Timp preparare

10

minutes
Timp gătire

40

minutes
Total time

50

minutes

Ingrediente

  • 1 cutie 1 de roÈ™ii tăiate în suc propriu

  • 1 cutie 1 de fasole boabe, scursă È™i clătită

  • 1 1 ceapă

  • 2 2 morcovi

  • 1 1 È›elină

  • 2 2 caÈ›ei de usturoi

  • 2 linguri 2 de pastă de roÈ™ii (bulion)

  • 100 g 100 fidea

  • 1 lingură 1 de ulei de măsline

  • 1,5 l 1,5 apă sau supă clară de legume

  • Sare

  • Piper negru

Cum să faceți

  • TăiaÈ›i mărunt toate legumele. ÃŽncingeÈ›i uleiul de măsline într-o cratiță mare, cu capac. AdăugaÈ›i ceapa, morcovii È™i È›elina, asezonaÈ›i cu puÈ›ină sare È™i piper. GătiÈ›i aproximativ 10 minute, amestecand din când în când, până când legumele se înmoaie.
  • AdăugaÈ›i usturoiul È™i după un minut puneÈ›i È™i pasta de roÈ™ii. Mai fierbeÈ›i 3-5 minute.
  • Pune conserva de roÈ™ii, acoperiÈ›i cu un capac È™i aduceÈ›i încet la fierbere, moment în care mai reduceÈ›i flacăra È™i gătiÈ›i timp de 15 minute.
  • AdăugaÈ›i fasolea È™i fideaua È™i gătiÈ›i încă 6-8 minute sau până când pastele sunt fierte. Dacă supa este prea groasă, adăugaÈ›i puÈ›ină apă fierbinte pentru a obÈ›ine consistenÈ›a dorită.
  • AsezonaÈ›i după gust cu sare È™i piper imediat ce aÈ›i luat-o de pe foc.
Tags: