De multe ori, o mâncare gustoasă este suficientă pentru a ne face ziua mai bună. Așa că ne-am gândit să vă propunem o supă deasă de roșii cu fasole boabe și fidea, ușor de pregătit și care are un gust minunat. O să vă convingeți dacă o pregătiți, vă lăsăm mai jos rețeta.
Supă deasă de roșii cu fasole boabe și fidea
Porții
4
porțiiTimp preparare
10
minutesTimp gătire
40
minutesTotal time
50
minutesIngrediente
1 cutie de roșii tăiate în suc propriu
1 cutie de fasole boabe, scursă și clătită
1 ceapă
2 morcovi
1 țelină
2 caței de usturoi
2 linguri de pastă de roșii (bulion)
100 g fidea
1 lingură de ulei de măsline
1,5 l apă sau supă clară de legume
Sare
Piper negru
Cum să faceți
- Tăiați mărunt toate legumele. Încingeți uleiul de măsline într-o cratiță mare, cu capac. Adăugați ceapa, morcovii și țelina, asezonați cu puțină sare și piper. Gătiți aproximativ 10 minute, amestecand din când în când, până când legumele se înmoaie.
- Adăugați usturoiul și după un minut puneți și pasta de roșii. Mai fierbeți 3-5 minute.
- Pune conserva de roșii, acoperiți cu un capac și aduceți încet la fierbere, moment în care mai reduceți flacăra și gătiți timp de 15 minute.
- Adăugați fasolea și fideaua și gătiți încă 6-8 minute sau până când pastele sunt fierte. Dacă supa este prea groasă, adăugați puțină apă fierbinte pentru a obține consistența dorită.
- Asezonați după gust cu sare și piper imediat ce ați luat-o de pe foc.
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete