
Salvați rețeta de rulouri rapide cu spanac și telemea. Este foarte ușor de făcut, iar rulourile se topesc în gură, atât sunt de fragede. Și nu vă mai spunem cât sunt de gustoase. Le pregătim împreună?

Rulouri rapide cu spanac și telemea
Bucăți
9
Timp preparare
10
minutesTimp gătire
30
minutesTimp total
40
minutesIngrediente
1 aluat foitaj
100 g spanac proaspăt
200 g telemea de capră
Semințe de susan
Oregano uscat
Iaurt pentru uns
Cum să faceți
- Amestecați brânza sfărâmată cu spanacul proaspăt. Ne-a fost mai ușor cu mâna, într-un minut am și terminat.
- Întindeți pe masa de lucru aluatul rece, abia scos din frigider, și puneți deasupra amestecul de brânză și spanac.
- Presărați oregano și piper după gust, rulați și tăiați în bucăți de 3 cm lățime. Puțină făină presărată pe masa de lucru o să vă ușureze munca, să nu se lipească aluatul.
- Ungeți rulourile cu iaurt rece sau cu ou bătut ori cu lapte sau smântână, ce aveți la îndemână, presărați semințe de susan și dați la cuptor pentru 30 de minute la 180 de grade. Mirosurile din bucătărie sunt ispititoare, poftă bună să aveți!
Rețetă video
Sfaturi
- Dacă aluatul s-a încălzit (nu mai este ferm la atingere) până ați terminat de lucrat cu el, puneți tava cu rulourile formate la congelator pentru 10 minute. Și abia apoi le coaceți.
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete