fbpx

Rulouri rapide cu spanac și telemea

Salvați rețeta de rulouri rapide cu spanac și telemea. Este foarte ușor de făcut, iar rulourile se topesc în gură, atât sunt de fragede. Și nu vă mai spunem cât sunt de gustoase. Le pregătim împreună?

Rulouri rapide cu spanac și telemea

5.0 from 1 vote
Course: gustare, cinăDifficulty: ușor
Bucăți

9

Timp preparare

10

minutes
Timp gătire

30

minutes
Timp total

40

minutes

Ingrediente

  • 1 aluat foitaj

  • 100 g spanac proaspăt

  • 200 g telemea de capră

  • SeminÈ›e de susan

  • Oregano uscat

  • Iaurt pentru uns

Cum să faceți

  • AmestecaÈ›i brânza sfărâmată cu spanacul proaspăt. Ne-a fost mai uÈ™or cu mâna, într-un minut am È™i terminat.
  • ÃŽntindeÈ›i pe masa de lucru aluatul rece, abia scos din frigider, È™i puneÈ›i deasupra amestecul de brânză È™i spanac.
  • PresăraÈ›i oregano È™i piper după gust, rulaÈ›i È™i tăiaÈ›i în bucăți de 3 cm lățime. PuÈ›ină făină presărată pe masa de lucru o să vă uÈ™ureze munca, să nu se lipească aluatul.
  • UngeÈ›i rulourile cu iaurt rece sau cu ou bătut ori cu lapte sau smântână, ce aveÈ›i la îndemână, presăraÈ›i seminÈ›e de susan È™i daÈ›i la cuptor pentru 30 de minute la 180 de grade. Mirosurile din bucătărie sunt ispititoare, poftă bună să aveÈ›i!

Rețetă video

Sfaturi

  • Dacă aluatul s-a încălzit (nu mai este ferm la atingere) până aÈ›i terminat de lucrat cu el, puneÈ›i tava cu rulourile formate la congelator pentru 10 minute. Și abia apoi le coaceÈ›i.
Tags: