fbpx

Rulouri rapide cu spanac și telemea

Salvați rețeta de rulouri rapide cu spanac și telemea. Este foarte ușor de făcut, iar rulourile se topesc în gură, atât sunt de fragede. Și nu vă mai spunem cât sunt de gustoase. Le pregătim împreună?

Rulouri rapide cu spanac și telemea

5.0 from 1 vote
Course: gustare, cinăDifficulty: ușor
Bucăți

9

Timp preparare

10

minutes
Timp gătire

30

minutes
Timp total

40

minutes

Ingrediente

  • 1 aluat foitaj

  • 100 g spanac proaspăt

  • 200 g telemea de capră

  • Semințe de susan

  • Oregano uscat

  • Iaurt pentru uns

Cum să faceți

  • Amestecați brânza sfărâmată cu spanacul proaspăt. Ne-a fost mai ușor cu mâna, într-un minut am și terminat.
  • Întindeți pe masa de lucru aluatul rece, abia scos din frigider, și puneți deasupra amestecul de brânză și spanac.
  • Presărați oregano și piper după gust, rulați și tăiați în bucăți de 3 cm lățime. Puțină făină presărată pe masa de lucru o să vă ușureze munca, să nu se lipească aluatul.
  • Ungeți rulourile cu iaurt rece sau cu ou bătut ori cu lapte sau smântână, ce aveți la îndemână, presărați semințe de susan și dați la cuptor pentru 30 de minute la 180 de grade. Mirosurile din bucătărie sunt ispititoare, poftă bună să aveți!

Rețetă video

Sfaturi

  • Dacă aluatul s-a încălzit (nu mai este ferm la atingere) până ați terminat de lucrat cu el, puneți tava cu rulourile formate la congelator pentru 10 minute. Și abia apoi le coaceți.
Tags: