Sunt cele mai bune rulouri cu bacon pe care le-am mâncat. Și o să ne dați dreptate imediat ce le gustați. Haideți să le pregătim împreună!
Rulouri cu bacon
Porții
3
porțiiTimp preparare
10
minutesTimp gătire
30
minutesTimp total
40
minutesIngrediente
1 aluat foitaj (folosim puff pastry, vi-l recomandăm cu căldură)
100 g bacon feliat
1 linguriță de pesto (sau de sos de roșii ori de ketchup)
100 g mix de brânzeturi (sau cașcaval)
1 ceapă roșie
Oregano uscat
Cimbru uscat
Iaurt
Cum să faceți
- Întindeți pe masă aluatul foitaj – rece, abia scos din frigider.
- Îl ungeți cu sosul pesto, așezați deasupra feliile de bacon, brânzeturile rase, ceapa roșie tăiată julien, piper după gust.
- Rulați destul de strâns, tăiați în 6 bucăți și ungeți cu iaurt. Sau cu ou bătut, cum vă place, și presărați deasupra cimbru sau oregano.
- Dați la cuptor pentru 20-30 de minute, la 200 de grade, până capătă o culoare rumenă. Miros amețitor și ispititor, poftă bună și vouă!
Rețetă video
Sfaturi
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete
zucchini