fbpx

Cremă de brânză cu sfeclă roșie

Ce spuneți de o delicioasă cremă de brânză cu sfeclă roșie foarte simplu de pregătit și care are doar 4 ingrediente, dacă punem la socoteală și un cățel de usturoi. Haideți s-o pregătim împreună, vă promitem că în 10 minute o și dați la rece.

Cremă de brânză cu sfeclă roșie

5.0 from 1 vote
Course: gustareDifficulty: ușor
Porții

4

porții
Timp preparare

10

minutes
Timp total

10

minutes

Ingrediente

  • 250 g sfeclă coaptă (sau fiartă) – aproximativ 2 sfecle micuțe

  • 300 g brânză telemea

  • 1-2 linguri de iaurt

  • 1 cațel de usturoi

  • Piper

  • Sare (Opțional)

Cum să faceți

  • Am tăiat sfecla în cuburi și am pus-o în vasul unui blender împreună cu un cățel de usturoi feliat.
  • Am mixat de câteva ori, până am mărunțit legumele bine bine, am pus brânza telemea (nouă ne place cel mai mult cea de capră), 1-2 linguri de iaurt, să subțiem crema, sare, dacă e cazul, puțin piper după gust și am omogenizat bine. Ingredientele le lăsăm și în comentarii. Tot atunci puneți și sare, în funcție de gust.
  • Noi am mânzat crema de brânză cu sfeclă alături de foi de andive crocante, dar n-am zice nu și unor grisine sau chipsuri de casă din cartofi. Dacă v-a plăcut, nu uitați să vă abonați la canalul nostru. Poftă bună și vouă!

Rețetă video