Ce spuneți de o delicioasă cremă de brânză cu sfeclă roșie foarte simplu de pregătit și care are doar 4 ingrediente, dacă punem la socoteală și un cățel de usturoi. Haideți s-o pregătim împreună, vă promitem că în 10 minute o și dați la rece.
Cremă de brânză cu sfeclă roșie
Porții
4
porțiiTimp preparare
10
minutesTimp total
10
minutesIngrediente
250 g sfeclă coaptă (sau fiartă) – aproximativ 2 sfecle micuțe
300 g brânză telemea
1-2 linguri de iaurt
1 cațel de usturoi
Piper
Sare (Opțional)
Cum să faceți
- Am tăiat sfecla în cuburi și am pus-o în vasul unui blender împreună cu un cățel de usturoi feliat.
- Am mixat de câteva ori, până am mărunțit legumele bine bine, am pus brânza telemea (nouă ne place cel mai mult cea de capră), 1-2 linguri de iaurt, să subțiem crema, sare, dacă e cazul, puțin piper după gust și am omogenizat bine. Ingredientele le lăsăm și în comentarii. Tot atunci puneți și sare, în funcție de gust.
- Noi am mânzat crema de brânză cu sfeclă alături de foi de andive crocante, dar n-am zice nu și unor grisine sau chipsuri de casă din cartofi. Dacă v-a plăcut, nu uitați să vă abonați la canalul nostru. Poftă bună și vouă!
Rețetă video
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete