Paste cu spanac
O rețetă simplă și foarte ușor de pregăti pentru un prânz pe fugă sau o cină rapidă. La final am adăugat ceva brânză rasă, dar aceste paste cu spanac, delicioase spunem noi, se potrivesc...
Bulete de mămăligă
Ce faceți când vă rămâne niște mămăligă făcută? Vă spunem noi, câteva bulete sau crochete, cum vreți să le spuneți. Le puneți în mijloc fie brânză, fie cașcaval sau o bucățică de cârnat, le...
Tartă cu broccoli
Tarta cu broccoli este alegerea noastră când ne dorim să mâncăm ceva bun, sățios și foarte ușor de pregătit. Mai ales că avem la congelator mai mereu câte o pungă cu broccoli, gata spălat...
Salată de conopidă cu sos de iaurt
Salata de conopidă cu sos de iaurt este atât de gustoasă și usor de prepara încât ar fi păcat să nu încercați rețeta ei. Dacă nu vă îngrijorează numărul caloriilor, ați putea să înlocuiți...
Plăcintă cu brânză Brie
Plăcintele sărate sunt întotdeauna o alegere bună. Fie că sunt cu carne, fie că sunt brânză, rețetele sunt foarte simple, dar mai ales gustoase. Așa și plăcinta noastră cu brânză Brie, este o bucurie...
Cartofi wedges cu sos de iaurt
Cartofii wedges sunt des întâlniți în meniurile restaurantelor fast-food și sunt o bunătate. Dar pe care-i putem pregăti foarte ușor și vă arătăm imediat cum să-i faceți. Cât timp stau la cuptor, faceți și...
Conopidă gratinată
Ne dăm în vânt după conopidă și am gătit-o în multe feluri: supe-creme, orez, budincă sau cu sos de unt. De această dată am făcut conopidă gratinată și a ieșit o nebunie, mai ales...
Gofre cu feta și spanac
Oricum le-ați spune, faguri, vafe, wafe sau gofre, rețeta de bază conține făină, praf de copt și/sau bicarbonat, lapte bătut/chefir, lapte dulce ori iaurt. Dacă vreți să le faceți sărate, mai adăugați brânză, bacon...
Ouă jumări
Ouă jumări, papară, scrambled eggs sau scrob sunt denumiri pentru această retetă extrem de simplă, gustoasă și sățioasă. Singurul ei secret este să nu gătiți ouăle prea mult. Le-am pus alături și o gofră...
Budincă de cartofi
Cea mai simplă rețetă de budincă de cartofi pe care o puteți pregăti pentru o masă în familie. Toată pregătirea rețetei nu durează mai mult de 15 minute, iar ajutorul unei mandoline este de...
Vinete cu brânză de capră
Tapas sunt acele gustări din bucătăria spaniolă. Pot fi reci, cum sunt măslinele, brânzeturile și salamurile ori jamonul, sau calde, cum sunt aceste vinete cu brânză de capră și un strop de gem de...
Brânză Camembert în foitaj
Camembert este o brânză franțuzească, cremoasă, foarte potrivită pentru un platou cu specialități. Dar care poate fi vedeta acestei rețete numai bună pentru serile reci în care ne adunăm în bucătărie, să povestim ce-am...
Roșii umplute cu orez
Roșiile umplute cu orez sunt pur și simplu delicioase. Vă recomandăm să nu fiți zgârciți cu ierburile aromatice (pe care însă le puteți schimba în funcție de preferințe), sunt esențiale pentru aroma și savoarea...
Cremă de brânză și ardei copți
Crema de brânză cu ardei copți o puteți pregăti foarte ușor și foarte rapid, mai ales dacă aveți deja ardeii copți în sertarul congelatorului. Combinația de gusturi și texturi este de nota 10. Poftă...