fbpx
categoria

fără carne

supă-cremă de roșii coapte

Supă-cremă de roșii coapte

Vi s-a întâmplat să cumpărați roșii care, din păcate, parcă nu aveau niciun gust? Nouă da, și nu o dată, dar de acum știm ce să facem cu ele. Le punem în cuptor, împreună...
gazpacho sau supă rece de legume

Gazpacho

Gazpacho este o bucurie în zilele de vară. Cu rădăcini în însorita Andaluzie, supa rece de legume nu lipsește din bucătăriile spaniole sau portugheze. Și de acum, nici din meniurile noastre, mai ales când...
paste cu varză sau laște

Paste cu varză

Noi știm rețeta de paste cu varză de prin zona Ardealului, voi poate o știți sub numele de laște cu varza sau lașcă. Am folosit paste pătrate și nu am călit prea mult timp...
ardei umpluți cu cremă de brânză

Ardei umpluți cu cremă de brânză

Nu e rău să mai verificați, din când în când, ce mai aveți prin frigider, nici nu știți ce surprize frumoase ați putea avea. Noi am făcut asta de curând, când chiar nici nu...
ratatouille

Ratatouille

În vremuri de demult, ratatouille era considerată mâncarea celor mai puțin favorizați, care găteau ore întregi, la foc domol, toate legumele pe care le mai aveau. În ziua de azi, rețeta originară din bucătăria...
sufleu de zucchini

Sufleu de zucchini

Sufleurile au o textură foarte pufoasă și ușoară. Nu toată lumea se încumetă să le pregătească, dar parcă nici atât de complicat nu este, așa că vă arătăm cum am făcut noi rețeta de...
ciorbă de roșii

Ciorbă de roșii

Nimic elaborat, doar câteva ingrediente bine alese, dar care se completează tare bine în această ciorbă de roșii. Iar dacă roșiile v-au trădat puțin și nu sunt atât de dulci pe cât v-ați fi...
supă-cremă de conopidă

Supă-cremă de conopidă

Există sute de rețete de supă-cremă și marele lor atu este că sunt gata în maximum jumătate de oră. A, și să nu uităm, nici nu murdărim prea multe vase. Vedeta noastră este un...
orez cu porumb și ou

Orez cu porumb și ou

Extrem de popular pe toate continentele, orezul se regăsește în peste 40.000 de soiuri, de diferite forme și dimensiuni și chiar culori. Pentru rețeta noastră de orez cu porumb și ou am ales soiul...
supă-cremă de broccoli

Supă-cremă de broccoli

Unii îi adaugă 1-2 frunze de mentă, pentru aromă. Alții, câteva jumări crocante din bacon. Noi am mers pe o variantă rapidă și foarte ușor de pregătit. Așa că găsiți mai jos o rețetă...
Ne împrietenim?
Abonează-te la canalul nostru de YouTube

Dă-ne un
pe Facebook

Înscrie-te la newsletterul săptămânal