fbpx

Tartă cu broccoli

Tarta cu broccoli este alegerea noastră când ne dorim să mâncăm ceva bun, sățios și foarte ușor de pregătit. Mai ales că avem la congelator mai mereu câte o pungă cu broccoli, gata spălat și curățat, numai bun de pus în oală.

Tarta cu broccoli este alegerea noastră când ne dorim să mâncăm ceva bun, sățios și foarte ușor de pregătit. Mai ales că avem la congelator mai mereu câte o pungă cu broccoli, gata spălat și curățat, numai bun de pus în oală.

Tarta cu broccoli este alegerea noastră când ne dorim să mâncăm ceva bun, sățios și foarte ușor de pregătit. Mai ales că avem la congelator mai mereu câte o pungă cu broccoli, gata spălat și curățat, numai bun de pus în oală.

Tartă cu broccoli

5.0 from 1 vote
Course: prânz, cinăDifficulty: ușor
Porții

6

porții
Timp preparare

10

minutes
Timp gătire

25

minutes
Timp total

35

minutes

Ingrediente

  • 1 aluat foitaj proaspăt (puff pastry)

  • 600 g broccoli

  • 3 ouă

  • 200 ml smântână lichidă

  • 150 g brânză de capră

  • 150 g mix de brânzeturi (sau cașcaval ori mozzarella)

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • Fierbeți buchețelele de broccoli în apă cu sare pentru 3 minute. Le scoateți apoi într-un castron și le tăiați în bucățele.
  • Bateți ouăle cu smântâna lichidă, sare și piper.
  • Întindeți aluatul cu sucitorul, doar cât să vă asigurați că depășește diametrul tăvii de copt. Noi am folosit o tavă cu 22 cm diametru.
  • Puneți aluatul în tavă, apoi buchețelele de broccoli, turnați amestecul de ouă și smântână, presărați brânza sfărâmată și mixul de brânzeturi.
  • Dați la cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 25-30 de minute. Tăiați tarta cu broccoli după ce s-a răcorit.

Rețetă video

Tags: