fbpx

Salată de conopidă cu sos de iaurt

Salata de conopidă cu sos de iaurt este atât de gustoasă și usor de prepara încât ar fi păcat să nu încercați rețeta ei. Dacă nu vă îngrijorează numărul caloriilor, ați putea să înlocuiți sosul de iaurt cu unul de maioneză.

Salată de conopidă cu sos de iaurt

5 from 1 vote
Course: prânz, cinăDifficulty: ușor
Porții

4

porții
Timp preparare

10

minutes
Timp gătire

10

minutes
Timp total

20

minutes

Ingrediente

  • 1 1 conopidă (800 g)

  • 1 1 linguriță de muÈ™tar

  • 5 5 caÈ›ei de usturoi

  • 400 g 400 iaurt în stil grecesc

  • 1 1 legătură de mărar

  • Sare

  • Piper

  • Fulgi de chili (opÈ›ional)

Cum să faceți

  • DesfaceÈ›i conpoida în bucheÈ›ele È™i o fierbeÈ›i pentru 10 minute în apă cu sare.
  • După ce o scoateÈ›i È™i s-a răcorit puÈ›in,o tăiaÈ›i în bucăți potrivit de mici.
  • AmestecaÈ›i iaurtul cu sare, piper după gust È™i mărar tocat fin.
  • PuneÈ›i în sos È™i usturoiul tocat fin sau mărunÈ›it în presă, È™i conopida.
  • Dacă vă place gustul mai iute, presăraÈ›i deasupra salatei câțiva fulgi de chili. Poftă bună!

Rețetă video

Tags: