fbpx

Salată de conopidă cu sos de iaurt

Salata de conopidă cu sos de iaurt este atât de gustoasă și usor de prepara încât ar fi păcat să nu încercați rețeta ei. Dacă nu vă îngrijorează numărul caloriilor, ați putea să înlocuiți sosul de iaurt cu unul de maioneză.

Salată de conopidă cu sos de iaurt

5.0 from 1 vote
Course: prânz, cinăDifficulty: ușor
Porții

4

porții
Timp preparare

10

minutes
Timp gătire

10

minutes
Timp total

20

minutes

Ingrediente

  • 1 conopidă (800 g)

  • 1 linguriță de muștar

  • 5 caței de usturoi

  • 400 g iaurt în stil grecesc

  • 1 legătură de mărar

  • Sare

  • Piper

  • Fulgi de chili (opțional)

Cum să faceți

  • Desfaceți conpoida în buchețele și o fierbeți pentru 10 minute în apă cu sare.
  • După ce o scoateți și s-a răcorit puțin,o tăiați în bucăți potrivit de mici.
  • Amestecați iaurtul cu sare, piper după gust și mărar tocat fin.
  • Puneți în sos și usturoiul tocat fin sau mărunțit în presă, și conopida.
  • Dacă vă place gustul mai iute, presărați deasupra salatei câțiva fulgi de chili. Poftă bună!

Rețetă video

Tags: