
Salata de conopidă cu sos de iaurt este atât de gustoasă și usor de prepara încât ar fi păcat să nu încercați rețeta ei. Dacă nu vă îngrijorează numărul caloriilor, ați putea să înlocuiți sosul de iaurt cu unul de maioneză.

Salată de conopidă cu sos de iaurt
Porții
4
porțiiTimp preparare
10
minutesTimp gătire
10
minutesTimp total
20
minutesIngrediente
1 conopidă (800 g)
1 linguriță de muștar
5 caței de usturoi
400 g iaurt în stil grecesc
1 legătură de mărar
Sare
Piper
Fulgi de chili (opțional)
Cum să faceți
- Desfaceți conpoida în buchețele și o fierbeți pentru 10 minute în apă cu sare.
- După ce o scoateți și s-a răcorit puțin,o tăiați în bucăți potrivit de mici.
- Amestecați iaurtul cu sare, piper după gust și mărar tocat fin.
- Puneți în sos și usturoiul tocat fin sau mărunțit în presă, și conopida.
- Dacă vă place gustul mai iute, presărați deasupra salatei câțiva fulgi de chili. Poftă bună!
Rețetă video
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete