fbpx

Mâncăm de stres sau ne stresăm mâncând?

Mulți dintre noi avem tendința să mâncăm mai mult atunci când suntem stresați, obosiți sau preocupați cu o problemă de suflet. Cum facem să nu mai mâncăm de stres? Ne îmbolnăvim mai ușor atunci când suntem stresați? Cum facem să nu mai ronțăim încontinuu? Ce înseamnă când ne e poftă de ciocolată? Sau de brânză ori de ceva gras?

👉 Cum renunțăm la obiceiul de a ronțăi?

👉 Ce alternative sănătoase avem la îndemână în loc să ne ”repezim” în covrigei, prăjituri sau produse de patiserie?

👉 Ciocolata, un pahar de vin sau un ceai anume ne ajută în situațiile de stres? Este mit sau există un sâmbure de adevăr?

Aflăm toate răspunsurile în episodul 4 din Pofte bune, în care doamna doctor Laura Ene și Alexandra Gavrilă întorc pe toate fețele o problemă care ne afectează toți, stresul.