fbpx

Cum legăm carnea pentru friptură

  • Home
  • Utile
  • Cum legăm carnea pentru friptură

Când carnea are o formă neregulată sau o pregătiți sub formă de rulou, legarea ei este cea mai bună soluție pentru a-i da o formă frumoasă.
Poate părea complicat, dar vă asigurăm că nu e. Și vă arătăm mai jos cum legăm carnea pentru friptură. Succes!

Ingrediente

  • Sfoară alimentară (sau ață de bumbac, puțin mai groasă)

  • Bucata de carne

Cum să faceți

  • Legați cu sfoară capătul de sus al cărnii.
  • Din capătul mai lung al sforii, formați pe mâna stângă o buclă pe care o treceți peste carne și strângeți ușor deasupra.
  • Procedați la fel până ajungeți la celălalt capăt al cărnii și întoarceți-o pe partea cealaltă.
  • Treceți firul de sfoară prin fiecare inel realizat.
  • Când ați ajuns la capăt, faceți două noduri și tăiați surplusul de sfoară.