
Ce-ați spune de ceva bun și dulce pentru sărbători? Sau pentru cafeaua de dimineață? Ne gândeam că e greu de refuzat propunerea noastră, așa că ne grăbim să vă lăsăm rețeta celor mai simpli și delicioși biscuiți ”bulgări de nea”.

Biscuiți ”bulgări de nea”
Porții
24
biscuițiTimp preparare
10
minutesTimp gătire
15
minutesTimp total
25
minutesIngrediente
150 g făină
225 g nuci măcinate
50 g zahăr tos
1 pliculeț de zahăr vanilat
110 g unt moale, la temperatura camerei
200 g zahăr pudră
Sare
Cum să faceți
- Încălziți cuptorul la 176 grade. Tapetați tava de cuptor cu pergament/hârtie de copt.
- Într-un castron mare, amestecați făina, nucile, zahărul granulat, un praf de sare și vanilia. Adăugați untul și, folosind mâinile, amestecați totul. Modelați aluatul în bile mici și puneți-le pe tava pregătită. Coaceți 15 minute.
- Cât sunt calzi, treceți biscuiții prin zahărul pudră. Îi așezați pe un grătar, să se răcească complet. Și apoi îi pudrați din nou cu zahăr.
- Îi puteți păstra și două săptămâni în cutii bine închise.
Rețetă video
Tags: nucă
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete