Dacă iubiți aroma și gustul cafelei, aceste brioșe cu cafea vor fi exact pe gustul vostru. Sunt simple, pufoase, cu miez umed și ușor de făcut. Bucurați-vă de ele lângă cafeaua de dimineață sau lângă un ceai ori lapte, #cumvăplace.
Brioșe cu cafea
Porții
12
brioșeTimp preparare
10
minutesTimp gătire
20
minutesTimp total
30
minutesIngrediente
180 g făină
250 g zahăr
20 g cacao
60 ml cafea fierbinte (fără zahăr)
60 g smântână
120 ml lapte bătut
2 ouă
80 ml ulei de floarea-soarelui
6 g praf de copt
1 plic de zahăr vanilinat
sare
Cum să faceți
- Încălziți cuptorul la 180 de grade.
- AmestecaÈ›i ingredientele uscate – făina, zahărul, cacaua, praful de copt È™i sarea.
- Separat, amestecați ingredientele umede- smântâna, laptele bătut, ouăle și uleiul, apoi cafeaua fierbinte.
- Încorporați ingredientele umede în cele uscate și amestecați foarte bine.
- Turnați compoziția în formele de copt și coaceți 15-20 de minute sau până ce scobitoarea-test iese curată din compoziție.
Rețetă video
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete