
Dacă-ți dorești un mic-dejun sănătos, hrănitor, cremos și foarte ușor de pregătit, rețeta de budincă de chia și iaurt este alegerea ideală. Mai mult de atât, îl poți pregăti cu o seară înainte și păstra la frigider, peste noapte.

Budincă de chia și iaurt
Porții
2
porțiiTimp preparare
15
minutesTimp total
15
minutesIngrediente
400 g iaurt/kefir/sana
4 lingurițe de semințe de chia
2 linguri de brânză de vaci (opțional)
Miere/Sirop de arțar/Sirop de agave
1 kiwi
½ mango ready to eat
50 g nuci caju
50 g alune de pădure
Frunze de mentă (opțional)
Cum să faceți
- Amestecați iaurtul cu semințele de chia și, opțional, cu 1-2 lingurițe cu îndulcitor. Lăsați deoparte 10 minute.
- Cum se curăță un mango? Spălați fructul și tăiați-l pe verticală, în două (sâmburele este plat și destul de mare). Apoi, cu ajutorul unui cuțit, tăiați pulpa în linii perpendiculare, astfel încât să obțineți cuburi potrivite ca mărime.
- Curățați kiwi-ul de coajă și tăiați-l în cubulețe.
- Puneți iaurtul cu chia în două pahare, adăugați brânza de vaci (opțional).
- Decorați cu fructele tăiate, nucile caju și alunele de pădure și ați terminat toată treaba! Poftă bună!
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete