fbpx

Cartofi cu ceapă și bacon crocant

cartofi cu ceapa și bacon crocant

Rețeta de cartofi cu ceapă și bacon crocant este alegerea potrivită pentru o masă simplă, gustoasă. Ingredientele sunt extrem de accesibile, posibil să le aveți mai mereu în casă, așa că vă lăsăm mai jos și rețeta video, să vedeți exact cum am pregătit cea mai gustoasă salată de cartofi cu ceapă și bacon crocant.

cartofi cu ceapa și bacon crocant

Cartofi cu ceapă și bacon crocant

5.0 from 2 votes
Course: prânz, cinăDifficulty: ușor
Porții

2

porții
Timp preparare

10

minutes
Timp gătire

20

minutes
Timp total

30

minutes

Ingrediente

  • 6 cartofi

  • 50 g bacon

  • 2 cepe roșii

  • Ulei de măsline

  • Boia dulce

  • Pătrunjel verde

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • Tăiați cartofii în cuburi potrivit de mari și îi fierbeți 15-20 minute, fără să se sfărâme.
  • Într-o tigaie, rumeniți cubulețele de bacon, cât să devină crocante. Le scoateți pe o farfurie tapetată cu hârtie pentru a absorbi excesul de grăsime.
  • În aceeasi tigaie, adăugați o lingură de ulei, prăjiți ceapa tăiată felii. O scoateți la final într-un castronel.
  • Dacă tigaia e prea uscată, mai adăugați o lingură de ulei și puneți apoi cartofii scurși. După ce au căpătat o culoare aurie, adăugați sare, piper.
  • Puneți și ceapa prăjită și boia după gust.
  • La final presărați baconul crocant și pătrunjel verde tocat fin.

Rețetă video

Tags: