
Rețeta de cartofi cu ceapă și bacon crocant este alegerea potrivită pentru o masă simplă, gustoasă. Ingredientele sunt extrem de accesibile, posibil să le aveți mai mereu în casă, așa că vă lăsăm mai jos și rețeta video, să vedeți exact cum am pregătit cea mai gustoasă salată de cartofi cu ceapă și bacon crocant.

Cartofi cu ceapă și bacon crocant
Porții
2
porțiiTimp preparare
10
minutesTimp gătire
20
minutesTimp total
30
minutesIngrediente
6 cartofi
50 g bacon
2 cepe roșii
Ulei de măsline
Boia dulce
Pătrunjel verde
Sare
Piper
Cum să faceți
- Tăiați cartofii în cuburi potrivit de mari și îi fierbeți 15-20 minute, fără să se sfărâme.
- Într-o tigaie, rumeniți cubulețele de bacon, cât să devină crocante. Le scoateți pe o farfurie tapetată cu hârtie pentru a absorbi excesul de grăsime.
- În aceeasi tigaie, adăugați o lingură de ulei, prăjiți ceapa tăiată felii. O scoateți la final într-un castronel.
- Dacă tigaia e prea uscată, mai adăugați o lingură de ulei și puneți apoi cartofii scurși. După ce au căpătat o culoare aurie, adăugați sare, piper.
- Puneți și ceapa prăjită și boia după gust.
- La final presărați baconul crocant și pătrunjel verde tocat fin.
Rețetă video
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete