fbpx

Cheesecake fără coacere, la borcan

cheesecake fără coacere la borcan

Suntem destul de pofticioși și mereu în căutare de rețete simple. Și, dacă se poate, nici să nu deschidem cuptorul pentru un desert rapid. Așa că am încercat această rețetă de cheesecake fără coacere, la borcan, pe care l-am dat la frigider în mai puțin de un sfert de oră. Mai grea a fost așteptarea, dar spunem că a meritat. Și ne grăbim să vă spunem cum să-l pregătiți și voi celor dragi.

cheesecake fără coacere la borcan

Cheesecake fără coacere, la borcan

5.0 from 2 votes
Course: desertDifficulty: ușor
Porții

4

porții
Timp preparare

15

minutes
Timp răcire

30

minutes
Timp total

45

minutes

Ingrediente

  • 125 g biscuiți digestivi

  • 50 g unt topit

  • 1 cutie mică iaurt cremos, tip grecesc

  • 200 g smântână pentru frișcă

  • 100 g cremă de brânză

  • 2 linguri de zahăr pudră

  • 1 linguriță de esență de vanilie

  • Căpșuni proaspete (sau fructe de sezon)

Cum să faceți

  • Zdrobiți biscuiții într-un blender, turnați untul topit și amestecați.
  • Împărțiți compoziția de biscuiți în patru pahare/cupe/borcănele și presați ușor cu lingurița. Dați la rece până pregătiți crema.
  • Bateți smântâna pentru frișcă cu mixerul, încorporați iaurtul bine scurs, crema de brânză, zahărul pudră cernut și vanilia.
  • Turnați crema peste blatul de biscuiți și dați la rece cel puțin 30 de minute.
  • Înainte de a le oferi celor dragi acest cheesecake fără coacere, decorați cu căpșuni proaspete.