
Rețetele cu carne de pui sunt printre cele mai accesibile și ușor de pregătit. De data aceasta, am preferat ciocănele și le-am adăugat câteva ingrediente cu care se combină delicios. Cum am pregătit ciocănele de pui cu sos de muștar vedeți în rețeta video.

Ciocănele de pui cu sos de muștar
Porții
4
porțiiTimp preparare
15
minutesTimp gătire
45
minutesTotal time
1
hourIngrediente
1 cutie de ciocănele de pui
2 cutii de bacon feliat (sau șuncă crud-uscată)
1/2 lamâie
2 lingurI de muștar
Cimbru
Boia dulce
Sare
Piper
- Pentru sos
50 g unt
1 cutie mică de smântână de gătit
100 ml apă
3 linguri de muștar
Cimbru uscat
Sare
Piper
Cum să faceți
- Amestecați muștarul cu zeama de lămâie, boia, cimbru, sare și piper.
- Ungeți ciocanelele de pui cu acest amestec și înveliți-le în câte 2 felii de bacon.
- Le așezați pe tava tapetată cu hârtie de copt și le mai ungeți deasupra cu restul de sos de muștar.
- Dați tava la cuptorul preîncălzit la 200 de grade și le coaceți aproximativ 45 de minute.
- Între timp, pregătiți sosul. Topiți untul și puneți apoi restul ingredientelor, amestecând să se omogenizeze. Când a devenit cremos, durează doar 2-3 minute, luați sosul de pe foc.
- Stropiți ciocănelele de pui cu sos de muștar înainte de a le mânca.
Rețetă video
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete