fbpx

Ciuperci umplute cu afumătură și parmezan

ciuperci implute cu afumătură și parmezan

Dacă vă plac ciupercile, o să fiți teribil de încântați de rețeta pe care v-o propunem. Dacă însă nu vă sunt pe plac, vă sugerăm totuși să încercați rețeta de ciuperci umplute cu afumătură și parmezan. Combinația de ingrediente o să vă surprindă plăcut. Chiar foarte plăcut spunem noi. Vedeți și rețeta video, nu e nimic complicat!

ciuperci implute cu afumătură și parmezan

Ciuperci umplute cu afumătură și parmezan

5 din 2 votes
Fel: prânz, cinăDificultate ușor
Porții

6

porții
Timp preparare

30

minutes
Timp gătire

30

minutes
Timp total

1

hour 

Ingrediente

  • 17 ciuperci medii/mari

  • 2 linguri de parmezan ras (sau orice altă brânză maturată)

  • 1 legătură de ceapă verde

  • 3 caței de usturoi

  • 4 carnați afumați

  • 150 g smântână

  • 3 linguri de pesmet

  • 5 linguri de ulei de măsline

  • 4 linguri de vin alb

  • Pătrunjel verde

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • Curățați ciupercile de codițe. Puneți pălăriile într-un castron, adăugați 3 linguri de ulei și vinul. Amestecați și lăsați deoparte, să se marineze.
  • Într-o tigaie, rumeniți cârnații (curățați de pieliță) în uleiul rămas.
  • Adăugați cozile de ciuperci tăiate, ceapa verde și usturoiul.
  • După ce și acestea s-au înmuiat, adăugați pesmetul, brânza rasă, smântâna și verdeața.
  • Nu uitați de sare și piper după gust!
  • Umpleți pălărille de ciuperci cu această compoziție și dați la cuptorul bine încins la 180 de grade pentru 30 de minute.

Rețetă video

Tags:
Ne împrietenim?
Abonează-te la canalul nostru de YouTube

Dă-ne un
 

pe Facebook


Înscrie-te la newsletterul săptămânal