Când vi se face o poftă ”nebună” de ciocolată și cafea, această înghețată cu banane cu cacao este exact ceea ce aveți nevoie. Este cremoasă și îndulcită doar cu ajutorul fructelor. Iar gustul intens de cacao și aroma discretă a cafelei se completează de minune!
Înghețată de banane cu cacao
Porții
4
porțiiTimp preparare
10
minutesTimp de congelare
2
oreTimp total
10
minutesIngrediente
4 banane mari, bine coapte
25 g praf de cacao
4 g pudră de cafea solubilă (4 pliculețe de nes)
2 linguri de lapte (opțional)
Ciocolată (pentru decor)
Cum să faceți
- Feliați bananele, potrivit de subțiri, și puneți-le la congelator pentru 2 ore.
- Puneți-le apoi în blender împreună cu cacaua și pudra de nes. Amestecați bine și, dacă amestecul nu e foarte omogen, adăugați 1-2 linguri de lapte.
- Puneți înghețată de banane cu cacao în cupe/pahare și presărați deasupra ciocolata rasă.
Rețetă video
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete