Dacă plănuiți o ieșire la iarbă verde sau vreți să gătiți ceva rapid și gustos, vă lăsăm rețeta de omletă-pizza. O combinație foarte gustoasă și foarte ușor de făcut.
Omletă-pizza
Porții
2
porțiiTimp preparare
5
minutesTimp gătire
10
minutesTotal time
15
minutesIngrediente
3 felii de pâine țărănească (sau 5-6 de baghetă)
4 ouă
60 ml lapte
100 g mozzarella rasă
7 felii de șuncă
1 fir de ceapă verde
Ulei de floarea-soarelui
Sare
Piper
Cum să faceți
- Bateți ouăle cu sarea și laptele, apoi puneți și ceapa tăiată foarte fin. Înmuiați feliile de pâine (noi le-am tăiat în jumătăți) în amestecul lichid și puneți-le în tigaia în care ați pus și un strop de ulei.
- Turnați deasupra ouăle bătute și gătiți 3-4 minute.
- Întoarceți omleta cu ajutorul unei farfurii. Așezați deasupra feliile de șuncă și presărați mozzarella.
- Acoperiți cu un capac și mai gătiți încă 3-4 minute, cât să se topească mozzarella.
- Este grozavă caldă, imediat ce ați luat-o de pe foc, dar o puteți și reîncălzi, în caz că o luați la prânzul de la serviciu. Iar dacă vă gândiți la un picnic, treceți pe lista de bunătăți și rețeta noastră de omletă-pizza. Este rapidă, ușor de făcut și poate fi transportată fără probleme.
Rețetă video
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete