
Pasta de macrou afumat este un antreu foarte simplu de făcut și foarte gustos. După ce curățați peștele de piele și oase, îl amestecați cu ingredientele care vă plac mai mult. Noi am folosit cremă de brânză și ceapă, dar le puteți înlocui cu unt frecat bine și zeamă de lămâie.

Pastă de macrou afumat
Porții
4
porțiiTimp preparare
15
minutesTimp total
15
minutesIngrediente
1 macrou afumat
200 g cremă de brânză
1 lingură de smântână (sau de iaurt)
1 ceapă roșie
1 legătură de pătrunjel verde
Sare
Piper
Fulgi de chili (opțional)
Cum să faceți
- Curățați peștele de piele și oase, apoi îl rupeți în bucățele.
- Într-un bol amestecați crema de brânză cu smântâna și iaurtul, ceapa tocată și verdeața. Potriviți gustul de sare și piper.
- Adăugați peștele și amestecați. La final, noi am adăugat și puțin chili.
- Păstrați pasta de macrou afumat într-un borcan de sticlă, bine închis, la frigider. Rezistă 3-4 zile. Poftă bună și vouă.
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete