fbpx

Pastă de macrou afumat

Pasta de macrou afumat este un antreu foarte simplu de făcut și foarte gustos. După ce curățați peștele de piele și oase, îl amestecați cu ingredientele care vă plac mai mult. Noi am folosit cremă de brânză și ceapă, dar le puteți înlocui cu unt frecat bine și zeamă de lămâie.

Pastă de macrou afumat

5.0 from 1 vote
Course: gustareDifficulty: ușor
Porții

4

porții
Timp preparare

15

minutes
Timp total

15

minutes

Ingrediente

  • 1 macrou afumat

  • 200 g cremă de brânză

  • 1 lingură de smântână (sau de iaurt)

  • 1 ceapă roșie

  • 1 legătură de pătrunjel verde

  • Sare

  • Piper

  • Fulgi de chili (opțional)

Cum să faceți

  • Curățați peștele de piele și oase, apoi îl rupeți în bucățele.
  • Într-un bol amestecați crema de brânză cu smântâna și iaurtul, ceapa tocată și verdeața. Potriviți gustul de sare și piper.
  • Adăugați peștele și amestecați. La final, noi am adăugat și puțin chili.
  • Păstrați pasta de macrou afumat într-un borcan de sticlă, bine închis, la frigider. Rezistă 3-4 zile. Poftă bună și vouă.