fbpx

Paste cu bacon și spanac

paste cu bacon și spanac

După o zi de muncă, fie ea și de acasă, ne dorim o cină rapidă și foarte gustoasă. Iar combinația de ingrediente pe care am încercat-o de curând s-a dovedit a fi exact ce ne doream. Vedeți mai jos cum am pregătit rețeta de paste cu bacon și spanac. Poftă bună și vouă!

paste cu bacon și spanac

Paste cu bacon și spanac

5 din 2 votes
Fel: cinăDificultate ușor
Porții

2

porții
Timp preparare

15

minutes
Timp gătire

10

minutes
Timp total

25

minutes

Ingrediente

  • 100 g spanac

  • 300 g paste scurte

  • 200 g bacon

  • 1 cațel de usturoi (sau 1 fir de usturoi verde)

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • Puneți pastele la fiert în apă cu sare. Respectați timpul de fierbere indicat de producătorul pastelor.
  • Între timp, tăiați baconul în bucăți potrivite și le rumeniți într-o tigaie bine încinsă. Când au devenit arămii, le scoateți într-un castron.
  • În grăsimea rămasă, puneți usturoiul feliat și frunzele de spanac. Le sotați împreună 2-3 minute, cât să se înmoaie. Dați tigaia deoparte.
  • Scurgeți pastele și adăugați-le în tigaia cu spanac. Amestecați, puneți și cubulețele de bacon, sare și piper după gust.
Tags:
Ne împrietenim?
Abonează-te la canalul nostru de YouTube

Dă-ne un
 

pe Facebook


Înscrie-te la newsletterul săptămânal