După o zi de muncă, fie ea și de acasă, ne dorim o cină rapidă și foarte gustoasă. Iar combinația de ingrediente pe care am încercat-o de curând s-a dovedit a fi exact ce ne doream. Vedeți mai jos cum am pregătit rețeta de paste cu bacon și spanac. Poftă bună și vouă!
Paste cu bacon și spanac
Porții
2
porțiiTimp preparare
15
minutesTimp gătire
10
minutesTimp total
25
minutesIngrediente
100 g spanac
300 g paste scurte
200 g bacon
1 cațel de usturoi (sau 1 fir de usturoi verde)
Sare
Piper
Cum să faceți
- Puneți pastele la fiert în apă cu sare. Respectați timpul de fierbere indicat de producătorul pastelor.
- Între timp, tăiați baconul în bucăți potrivite și le rumeniți într-o tigaie bine încinsă. Când au devenit arămii, le scoateți într-un castron.
- În grăsimea rămasă, puneți usturoiul feliat și frunzele de spanac. Le sotați împreună 2-3 minute, cât să se înmoaie. Dați tigaia deoparte.
- Scurgeți pastele și adăugați-le în tigaia cu spanac. Amestecați, puneți și cubulețele de bacon, sare și piper după gust.
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete