fbpx

Pateuri cu carne de porc

pateuri cu carne de porc

Dacă a fi să căutăm un cuvânt care să definească aceste pateuri cu carne de porc, acela ar fi I-RE-ZIS-TI-BI-LE! Uitați-vă la rețeta video cât de ușor sunt de pregătit.
În ceea ce privește gustul lor, vă putem spune că e absolut surprinzătoare combinația dintre carnea de porc și dulceața mărului și a cepei. Dar o să le încercați și atunci o să ne dați dreptate!

pateuri cu carne de porc

Pateuri cu carne de porc

5 din 2 votes
Fel: prânz, cinăDificultate ușor
Porții

4

porții
Timp preparare

10

minutes
Timp gătire

30

minutes
Timp total

40

minutes

Ingrediente

  • 1 aluat foitaj proaspăt

  • 250 g carne tocată de porc

  • 1 morcov mic

  • 1/2 măr

  • 1/2 ceapă

  • 1 ou

  • 1 linguriță de unt

  • Cimbru uscat

  • Sare

  • Piper

  • Semințe de mac

  • Semințe de susan

Cum să faceți

  • Dați pe răzătoare ceapa, mărul și morcovul și căliți-le apoi în untul topit până se evaporă toată zeama. Dați deoparte.
  • Puneți carnea tocată într-un castron, adăugați amestecul de mai sus, puneți un praf de cimbru, sare și piper după gust. Poate nu ar fi rău să puneți și ceva mai picant, dacă vă place gustul, un strop de boia iute. Amestecul de ingrediente este destul de dulceag.
  • Tăiați aluatul în jumătate și puneți deasupra compoziția de carne și legume. Ungeți marginile aluaturilor cu apă sau cu ou bătut și rulați, apoi tăiați rulourile în bucăți de 3-4 cm.
  • Așezați pateurile pe tava tapetată cu hârtie de copt, le ungeți cu ou, presărați semințele preferate și dați la cuptor, la 200 de grade, aproximativ 25-30 de minute.

Rețetă video

Tags:
Ne împrietenim?
Abonează-te la canalul nostru de YouTube

Dă-ne un
 

pe Facebook


Înscrie-te la newsletterul săptămânal