
Dacă a fi să căutăm un cuvânt care să definească aceste pateuri cu carne de porc, acela ar fi I-RE-ZIS-TI-BI-LE! Uitați-vă la rețeta video cât de ușor sunt de pregătit.
În ceea ce privește gustul lor, vă putem spune că e absolut surprinzătoare combinația dintre carnea de porc și dulceața mărului și a cepei. Dar o să le încercați și atunci o să ne dați dreptate!

Pateuri cu carne de porc
Porții
4
porțiiTimp preparare
10
minutesTimp gătire
30
minutesTimp total
40
minutesIngrediente
1 aluat foitaj proaspăt
250 g carne tocată de porc
1 morcov mic
1/2 măr
1/2 ceapă
1 ou
1 linguriță de unt
Cimbru uscat
Sare
Piper
Semințe de mac
Semințe de susan
Cum să faceți
- Dați pe răzătoare ceapa, mărul și morcovul și căliți-le apoi în untul topit până se evaporă toată zeama. Dați deoparte.
- Puneți carnea tocată într-un castron, adăugați amestecul de mai sus, puneți un praf de cimbru, sare și piper după gust. Poate nu ar fi rău să puneți și ceva mai picant, dacă vă place gustul, un strop de boia iute. Amestecul de ingrediente este destul de dulceag.
- Tăiați aluatul în jumătate și puneți deasupra compoziția de carne și legume. Ungeți marginile aluaturilor cu apă sau cu ou bătut și rulați, apoi tăiați rulourile în bucăți de 3-4 cm.
- Așezați pateurile pe tava tapetată cu hârtie de copt, le ungeți cu ou, presărați semințele preferate și dați la cuptor, la 200 de grade, aproximativ 25-30 de minute.
Rețetă video
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
afumătură
ardei
bacon
banane
biscuiți
brioșe
broccoli
brânză
brânză de vaci
budincă
cartofi
cașcaval
ceapă
ciocolată
ciuperci
conopidă
curcan
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
fasole
ficăței de pui
foitaj
iaurt
marinade
mere
mozzarella
mămăligă
orez
ou
parmezan
pesto
pește
pizza
porc
pui
roșii
smântână
spaghete
spanac
stafide
usturoi
varză
vinete