fbpx

Pizza boierească cu cârnați

Pizza boierească cu cârnați

Dacă tot ne-au plăcut atât de mult cârnații de obor21, ne-am gândit că ar fi potriviți și pentru o pizza mai deosebită. Așa că i-am spus pizza boierească cu cârnați. Vedeți în rețeta video cât de ușor am făcut-o. Și, dacă sunteți pe grabă, folosiți aluatul de pizza din comerț, va ieși la fel de bine!

Pizza boierească cu cârnați

Pizza boierească cu cârnați

5.0 from 2 votes
Course: cinăDifficulty: ușor
Porții

6

porții
Timp preparare

20

minutes
Timp gătire

25

minutes
Timp dospire

30

minute
Timp total

45

minutes

Ingrediente

  • Pentru aluat
  • 500 g făină

  • 300 ml apă călduță

  • 7 g drojdie uscată

  • 2 linguri de ulei de măsline

  • 1 linguriță de zahăr

  • 1 linguriță de sare

  • Pentru umplutură
  • 5 carnați semiafumați

  • 4 cepe roșii medii

  • 3 linguri de pesto de roșii uscate sau orice alt sos de roșii

  • Parmezan

  • Ardei iute (opțional)

  • Ulei

Cum să faceți

  • Pentru aluat, amestecați toate ingredientele în vasul unui mixer, apoi puneți-l la crescut într-un castron uns cu ulei. 30 de minute, atât!
  • Între timp, căliți cepele tăiate în puțin ulei, doar pentru 3-4 minute. Le scoateți într-o farfurie.
  • Adăugați în tigaie un strop de ulei, puneți ardeiul iute feliat și după 3-4 secunde puneți și cârnații. Când s-au rumenit, îi scoateți într-un castron.
  • Întindeți aluatul direct pe foaia de copt. Noi l-am întins cu palmele, dar puteți folosi sucitorul, dacă doriți.
  • Ungeți aluatul cu sos pesto sau cu ketchup sau orice alt sos de roșii pe care îl aveți în frigider. Așezați deasupra ceapa și cârnații, ardeiul iute și radeți parmezan ori mozzarella sau cheddar. Ce aveți în frigider!
  • Coaceți 25 de minute, la 180 de grade, sau până când marginile aluatului au devenit rumene.

Rețetă video

Tags: