Dacă tot ne-au plăcut atât de mult cârnații de obor21, ne-am gândit că ar fi potriviți și pentru o pizza mai deosebită. Așa că i-am spus pizza boierească cu cârnați. Vedeți în rețeta video cât de ușor am făcut-o. Și, dacă sunteți pe grabă, folosiți aluatul de pizza din comerț, va ieși la fel de bine!
Pizza boierească cu cârnați
Porții
6
porțiiTimp preparare
20
minutesTimp gătire
25
minutesTimp dospire
30
minuteTimp total
45
minutesIngrediente
- Pentru aluat
500 g făină
300 ml apă călduță
7 g drojdie uscată
2 linguri de ulei de măsline
1 linguriță de zahăr
1 linguriță de sare
- Pentru umplutură
5 carnați semiafumați
4 cepe roșii medii
3 linguri de pesto de roșii uscate sau orice alt sos de roșii
Parmezan
Ardei iute (opțional)
Ulei
Cum să faceți
- Pentru aluat, amestecați toate ingredientele în vasul unui mixer, apoi puneți-l la crescut într-un castron uns cu ulei. 30 de minute, atât!
- Între timp, căliți cepele tăiate în puțin ulei, doar pentru 3-4 minute. Le scoateți într-o farfurie.
- Adăugați în tigaie un strop de ulei, puneți ardeiul iute feliat și după 3-4 secunde puneți și cârnații. Când s-au rumenit, îi scoateți într-un castron.
- Întindeți aluatul direct pe foaia de copt. Noi l-am întins cu palmele, dar puteți folosi sucitorul, dacă doriți.
- Ungeți aluatul cu sos pesto sau cu ketchup sau orice alt sos de roșii pe care îl aveți în frigider. Așezați deasupra ceapa și cârnații, ardeiul iute și radeți parmezan ori mozzarella sau cheddar. Ce aveți în frigider!
- Coaceți 25 de minute, la 180 de grade, sau până când marginile aluatului au devenit rumene.
Rețetă video
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete