fbpx

Prăjitură cu brânză de vaci

prăjitură cu brânză de vaci

Ce spuneți de un desert pufos și aromat gata în doar 30 de minute? Și fără ingrediente sofisticate, nu vă faceți griji! Folosiți fructele pe care le aveți deja în casă, iar dacă nu aveți fulgii de cocos, nu trebuie să dați fuga la magazin. Prăjitura cu brânză de vaci e gustoasă și fără ei. Dacă v-am stârnit curiozitatea, vedeți rețeta video să vă convingeți cât de ușor am făcut-o.

prăjitură cu brânză de vaci

Prăjitură cu brânză de vaci

5.0 from 2 votes
Course: desertDifficulty: ușor
Porții

8

porții
Timp preparare

5

minutes
Timp gătire

25

minutes
Timp total

30

minutes

Ingrediente

  • 200 g brânză de vaci

  • 2 ouă

  • 200 g făină

  • 100 g zahăr tos

  • 1 plic de praf de copt

  • 2 linguri de fulgi de cocos (opÈ›ional)

  • Fructe preferate

Cum să faceți

  • AmestecaÈ›i într-un castron brânza de vaci, bine scursă de zer, cu zahărul.
  • După ce granulele de zahăr s-au topit, încorporaÈ›i ouăle unul câte unul, amestecând bine după fiecare.
  • La final, încorporaÈ›i făina È™i praful de copt.
  • Nu amestecaÈ›i prea mult timp, doar cât să încorporaÈ›i amestecul de ingrediente uscate..
  • TurnaÈ›i compoziÈ›ia într-o tavă potrivită ca mărime (a noastră avea dimensiunile de 18×18 cm), tapetată cu hârtie de copt.
  • AÈ™ezaÈ›i deasupra fructele (noi am folosit mure congelate) È™i presăraÈ›i la final fulgii de cocos.
  • DaÈ›i la cuptorul bine încins, la 180 de grade, È™i coaceÈ›i aproximativ 20-25 de minute. Nu o scoateÈ›i înainte de a-i face testul cu scobitoarea.
  • Chiar dacă poate vă va fi greu să rezistaÈ›i, tăiaÈ›i prăjitura doar după ce s-a răcit bine.

Rețetă video

Sfaturi

  • ÃŽn locul murelor, puteÈ›i folosi felii sau cuburi de mere È™i/sau pere, jumătăți de prune, fructe de pădure congelate sau proaspete.
Tags: