fbpx

Prăjitură cu brânză de vaci

prăjitură cu brânză de vaci

Ce spuneți de un desert pufos și aromat gata în doar 30 de minute? Și fără ingrediente sofisticate, nu vă faceți griji! Folosiți fructele pe care le aveți deja în casă, iar dacă nu aveți fulgii de cocos, nu trebuie să dați fuga la magazin. Prăjitura cu brânză de vaci e gustoasă și fără ei. Dacă v-am stârnit curiozitatea, vedeți rețeta video să vă convingeți cât de ușor am făcut-o.

prăjitură cu brânză de vaci

Prăjitură cu brânză de vaci

5 from 2 votes
Course: desertDifficulty: ușor
Porții

8

porții
Timp preparare

5

minutes
Timp gătire

25

minutes
Timp total

30

minutes

Ingrediente

  • 200 g 200 brânză de vaci

  • 2 2 ouă

  • 200 g 200 făină

  • 100 g 100 zahăr tos

  • 1 plic 1 de praf de copt

  • 2 linguri 2 de fulgi de cocos (opțional)

  • Fructe preferate

Cum să faceți

  • Amestecați într-un castron brânza de vaci, bine scursă de zer, cu zahărul.
  • După ce granulele de zahăr s-au topit, încorporați ouăle unul câte unul, amestecând bine după fiecare.
  • La final, încorporați făina și praful de copt.
  • Nu amestecați prea mult timp, doar cât să încorporați amestecul de ingrediente uscate..
  • Turnați compoziția într-o tavă potrivită ca mărime (a noastră avea dimensiunile de 18×18 cm), tapetată cu hârtie de copt.
  • Așezați deasupra fructele (noi am folosit mure congelate) și presărați la final fulgii de cocos.
  • Dați la cuptorul bine încins, la 180 de grade, și coaceți aproximativ 20-25 de minute. Nu o scoateți înainte de a-i face testul cu scobitoarea.
  • Chiar dacă poate vă va fi greu să rezistați, tăiați prăjitura doar după ce s-a răcit bine.

Rețetă video

Sfaturi

  • În locul murelor, puteți folosi felii sau cuburi de mere și/sau pere, jumătăți de prune, fructe de pădure congelate sau proaspete.
Tags: