Știți salata aceea în care adunați ce aveți rămas prin frigider? Exact așa e salata noastră cu piept de pui și crudități și nu risipim nimic. Nu vă spunem cât e de gustoasă și de sățioasă, e minunată pentru cină ori pentru prânzul de la serviciu.
Salată cu piept de pui și crudități
Porții
8
porțiiTimp preparare
20
minutesTimp total
20
minutesIngrediente
1 piept de pui gătit
1 gulie, dată pe răzătoare
1/2 varză, tăiată fin
2 morcovi, dați pe răzătoare
1 ardei capia
1 mână de nuci prăjite (30 g)
1 lingură de mix de seminte
Coajă de la o lămâie
2 legături de pătrunjel
- Pentru sos
60 ml oțet
4 linguri ulei de floarea-soarelui
3 linguri sos de soia + extra
Usturoi granulat (după gust; sau îl înlocuiți cu căței de usturoi pisați)
Sare
Piper
Cum să faceți
- Amestecați toate ingredientele pentru sos și lăsați-l deoparte până pregătiți legumele pentru salata.
- Puneți toate legumele într-un bol încăpător, să puteți amesteca mai ușor.
- Turnați deasupra sosul pregătit pregătit, adăugați și semințele, nucile.
- La final, puneți deasupra friptura de pui. Noi am mai turnat și puțin sos de soia, pentru că ne place mult gustul lui.
Rețetă video
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete