fbpx

Șnițel picant de porc

snitel picant de porc

Să ridice două degete cine ar refuza un șnițel! Așa ne-am gândit și noi, că toată lumea ar mânca. De data aceasta, am adăugat câteva mirodenii în pesmet, să fie crusta mai aromată, dar și picantă, că tare bine se mai potrivește cu un pahar de bere sau vin alb! Dacă vreți să pregătiți și voi rețeta de șnițel picant de porc, aveți și rețeta video.

snitel picant de porc

Șnițel picant de porc

5.0 from 2 votes
Course: prânz, cinăDifficulty: ușor
Porții

4

porții
Timp preparare

15

minutes
Timp gătire

15

minutes
Timp total

30

minutes

Ingrediente

  • 500 g carne de porc

  • 3 ouă

  • 150 g pesmet

  • 1 linguriță de chili

  • 1 linguriță de cimbru

  • 1 linguriță de boia dulce

  • 2 linguri de făină

  • Ulei pentru prăjit

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • Amestecați pesmetul cu mirodeniile.
  • Separat, bateți ouăle cu puțină sare și încorporați făina.
  • Dați feliile de carne prin compoziția de ou, apoi prin amestecul de pesmet picant.
  • Prăjiți șnițelele în uleiul bine încins, pe ambele părți, până devin rumene și crocante.

Rețetă video

Tags: