fbpx

Sufleu de ciocolată belgiană cu sos de zmeură

  • Home
  • desert
  • Sufleu de ciocolată belgiană cu sos de zmeură
sufleu de ciocolată belgiană Deluxe cu sos de zmeură

(P) Când ne gândim la sărbătorile de iarnă, deja simțim gustul cozonacilor, marțipanului, prăjiturilor cu ciocolată sau al turtei dulci. Gustoase, dar și destul de laborioase, care ne ocupă destul de mult timp. Dar cum de pe masa de sărbătoare nu are cum să lipsească desertul, vă propunem unul care nu are cum să dea greș: sufleul de ciocolată belgiană din gama Deluxe de la Lidl, căruia i-am alăturat un sos de zmeură. În 30 de minute am terminat totul! Atât de simplu este să te pregătești de sărbători cu gama Deluxe.

sufleu de ciocolată belgiană Deluxe cu sos de zmeură

Sufleu de ciocolată belgiană cu sos de zmeură

5.0 from 2 votes
Course: desertDifficulty: ușor
Porții

4

servings
Timp preparare

10

minutes
Timp gătire

15

minutes
Timp total

25

minutes

Ingrediente

  • 2 cutii de sufleu de ciocolată belgiană Deluxe

  • 500 g zmeură congelată

  • 2 linguri de zahăr

  • 1 păstaie de vanilie

Cum să faceți

  • Puneți sufleurile cu ciocolata belgiană într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dați la cuptor, la 200 de grade, pentru 15 minute. Când le scoateți din cuptor, prăjiturelele cu ciocolată ar trebui să fie ferme pe margini și moi în partea de sus.
  • Puneți zmeura congelată într-un vas, adăugați 2 linguri de zahăr și păstaia de vanilie crestată pe mijloc și fierbeți 10-15 minute. La final, strecurați sosul cât este cald.
  • Sosul de zmeură este puțin acrișor și completează perfect dulceața și savoarea ciocolatei belgiene.
  • Pentru acest desert regal, am putea spune, vă recomandăm un vin spumant.

Rețetă video

Tags: