fbpx

Tortelloni cu sos de roșii și vinete

Tortelloni cu sos de roșii și vinete

Tortelloni sunt, de fapt, tortellini ceva mai mari, umpluți cu carne, brânzeturi sau spanac și brânză ricotta. Și cum pastele se gătesc rapid, am pregătit în mai puțin de 30 de minute cei mai gustoși tortelloni cu sos de roșii și vinete.

Tortelloni cu sos de roșii și vinete

Tortelloni cu sos de roșii și vinete

5.0 from 2 votes
Course: cinăDifficulty: ușor
Porții

4

porții
Timp preparare

10

minutes
Timp gătire

20

minutes
Timp total

30

minutes

Ingrediente

  • 400 g tortelloni cu carne

  • 1 vânătă

  • 1 cutie de roșii tăiate în suc propriu

  • 200 ml passata (sos gros de roșii)

  • 1 ceapă

  • 3 catei de usturoi

  • Ulei de floarea-soarelui

  • Pătrunjel verde

  • Cimbru

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • Căliți ceapa și usturoiul în ulei până devin translucide. Adăugați vinetele tăiate cubulețe și le mai țineți pe foc câteva minute, să se rumenească. Adăugați roșiile, passata, sare și piper după gust.
  • Între timp, fierbeți pastele conform indicațiilor producătorului. Le scurgeți și le adăugați în sosul de vinete și roșii.
  • În farfurii, mai puteți adăuga ceva pătrunjel verde tocat mărunt și parmezan sau cașcaval, dacă vă place.

Rețetă video

Tags: