Tortelloni sunt, de fapt, tortellini ceva mai mari, umpluți cu carne, brânzeturi sau spanac și brânză ricotta. Și cum pastele se gătesc rapid, am pregătit în mai puțin de 30 de minute cei mai gustoși tortelloni cu sos de roșii și vinete.
Tortelloni cu sos de roșii și vinete
Porții
4
porțiiTimp preparare
10
minutesTimp gătire
20
minutesTimp total
30
minutesIngrediente
400 g tortelloni cu carne
1 vânătă
1 cutie de roșii tăiate în suc propriu
200 ml passata (sos gros de roșii)
1 ceapă
3 catei de usturoi
Ulei de floarea-soarelui
Pătrunjel verde
Cimbru
Sare
Piper
Cum să faceți
- Căliți ceapa și usturoiul în ulei până devin translucide. Adăugați vinetele tăiate cubulețe și le mai țineți pe foc câteva minute, să se rumenească. Adăugați roșiile, passata, sare și piper după gust.
- Între timp, fierbeți pastele conform indicațiilor producătorului. Le scurgeți și le adăugați în sosul de vinete și roșii.
- În farfurii, mai puteți adăuga ceva pătrunjel verde tocat mărunt și parmezan sau cașcaval, dacă vă place.
Rețetă video
Tags: sos de roșiivinete
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete