fbpx

Ardei umpluți cu cremă de brânză

ardei umpluți cu cremă de brânză

Nu e rău să mai verificați, din când în când, ce mai aveți prin frigider, nici nu știți ce surprize frumoase ați putea avea. Noi am făcut asta de curând, când chiar nici nu mai știam ce să pregătim rapid pentru masa de seară. Și dacă tot am dat peste niște brânzeturi, de care chiar uitasem, le-am transformat repede într-o cremă foarte gustoasă. Așa că dacă vă doriți să pregătiți și voi ceva bun și rapid pentru gustare sau cină, vă arătăm cum am făcut noi rețeta de ardei umpluți cu cremă de brânză.

ardei umpluți cu cremă de brânză

Ardei umpluți cu cremă de brânză

5.0 from 2 votes
Course: gustare, cinăDifficulty: ușor
Porții

6

porții
Timp preparare

20

minutes
Timp total

20

minutes

Ingrediente

  • 6 ardei capia

  • 2 fire de ceapă verde (sau ½ ceapă roÈ™ie)

  • 200 g brânză telemea

  • 200 g brânză de vaci

  • 400 ml smântână pentru gătit (sau iaurt sau smântână obiÈ™nuită)

  • Mărar proaspăt

  • Boia dulce

  • Piper

  • Sare

Cum să faceți

  • TăiaÈ›i ceapa cât mai fin.
  • SfărâmaÈ›i brânza telemea într-un castron.
  • AdăugaÈ›i brânza de vaci È™i omogenizaÈ›i brânzeturile.
  • ÃŽncorporaÈ›i smântâna. Pentru început, puneÈ›i o jumătate din cantitate È™i amestecaÈ›i. ÃŽn funcÈ›ie de preferinÈ›e, dacă vă doriÈ›i un amestec mai cremos, adăugaÈ›i smântână lichidă până ajunge la textura dorită.
  • PuneÈ›i ceapa verde, mărarul tocat, sare È™i piper după gust, boiaua.
  • UmpleÈ›i ardeii capia cu compoziÈ›ia de brânză.
  • De preferat ar fi să daÈ›i ardeii umpluÈ›i cu cremă de brânză la rece, pentru măcar o oră. Dar dacă ora mesei s-a apropiat, îi puteÈ›i felia È™i mânca imediat ce i-aÈ›i umplut.

Rețetă video

Tags: