fbpx

Ardei umpluți cu cremă de brânză

ardei umpluți cu cremă de brânză

Nu e rău să mai verificați, din când în când, ce mai aveți prin frigider, nici nu știți ce surprize frumoase ați putea avea. Noi am făcut asta de curând, când chiar nici nu mai știam ce să pregătim rapid pentru masa de seară. Și dacă tot am dat peste niște brânzeturi, de care chiar uitasem, le-am transformat repede într-o cremă foarte gustoasă. Așa că dacă vă doriți să pregătiți și voi ceva bun și rapid pentru gustare sau cină, vă arătăm cum am făcut noi rețeta de ardei umpluți cu cremă de brânză.

ardei umpluți cu cremă de brânză

Ardei umpluți cu cremă de brânză

5.0 from 2 votes
Course: gustare, cinăDifficulty: ușor
Porții

6

porții
Timp preparare

20

minutes
Timp total

20

minutes

Ingrediente

  • 6 ardei capia

  • 2 fire de ceapă verde (sau ½ ceapă roșie)

  • 200 g brânză telemea

  • 200 g brânză de vaci

  • 400 ml smântână pentru gătit (sau iaurt sau smântână obișnuită)

  • Mărar proaspăt

  • Boia dulce

  • Piper

  • Sare

Cum să faceți

  • Tăiați ceapa cât mai fin.
  • Sfărâmați brânza telemea într-un castron.
  • Adăugați brânza de vaci și omogenizați brânzeturile.
  • Încorporați smântâna. Pentru început, puneți o jumătate din cantitate și amestecați. În funcție de preferințe, dacă vă doriți un amestec mai cremos, adăugați smântână lichidă până ajunge la textura dorită.
  • Puneți ceapa verde, mărarul tocat, sare și piper după gust, boiaua.
  • Umpleți ardeii capia cu compoziția de brânză.
  • De preferat ar fi să dați ardeii umpluți cu cremă de brânză la rece, pentru măcar o oră. Dar dacă ora mesei s-a apropiat, îi puteți felia și mânca imediat ce i-ați umplut.

Rețetă video

Tags: