fbpx

Baghetă cu cașcaval și ceapă

baghetă cu cașcaval și ceapă

Când ne-am decis să facem rețeta de baghetă cu cașcaval și ceapă, ne gândeam că este una foarte potrivită pentru o ieșire la iarbă verde, la un grătar. Dar după ce am și mâncat-o, vă spunem că este atât de gustoasă și de ușor de pregătit pe grătarul de acasă, încât v-o recomandăm pentru întâlnirile de la sfârșit de săptămână cu cei dragi sau pentru o seară de fotbal în fața televizorului.

baghetă cu cașcaval și ceapă

Baghetă cu cașcaval și ceapă

5.0 from 2 votes
Course: gustare, cinăDifficulty: ușor
Porții

4

porții
Timp preparare

10

minutes
Timp gătire

15

minutes
Timp total

25

minutes

Ingrediente

  • 1 baghetă de pâine

  • 400 g caÈ™caval feliat

  • 1 ceapă roÈ™ie

Cum să faceți

  • CrestaÈ›i pâinea în felii groase, dar nu feliaÈ›i până la capăt.
  • FeliaÈ›i subÈ›ire ceapa È™i tăiaÈ›i feliile de caÈ™caval în jumătate.
  • IntroduceÈ›i o felie de brânză È™i un inel de ceapă în fiecare tăietură din pâine.
  • ÃŽnfășuraÈ›i pâinea în folie È™i puneÈ›i pe grătarul bine încins, întorcând ruloul din când în când.
  • După 10-15 minute luaÈ›i de pe foc È™i desfaceti cu grijă folia.

Rețetă video

Sfaturi

  • ÃŽnainte de a aÈ™eza bagheta cu caÈ™caval È™i ceapă pe folie, ungeÈ›i-o cu foarte puÈ›in ulei. ÃŽn acest fel, veÈ›i desprinde mai uÈ™or caÈ™cavalul topit.
Tags: