fbpx

Baghetă cu cașcaval și ceapă

baghetă cu cașcaval și ceapă

Când ne-am decis să facem rețeta de baghetă cu cașcaval și ceapă, ne gândeam că este una foarte potrivită pentru o ieșire la iarbă verde, la un grătar. Dar după ce am și mâncat-o, vă spunem că este atât de gustoasă și de ușor de pregătit pe grătarul de acasă, încât v-o recomandăm pentru întâlnirile de la sfârșit de săptămână cu cei dragi sau pentru o seară de fotbal în fața televizorului.

baghetă cu cașcaval și ceapă

Baghetă cu cașcaval și ceapă

5.0 from 2 votes
Course: gustare, cinăDifficulty: ușor
Porții

4

porții
Timp preparare

10

minutes
Timp gătire

15

minutes
Timp total

25

minutes

Ingrediente

  • 1 baghetă de pâine

  • 400 g cașcaval feliat

  • 1 ceapă roșie

Cum să faceți

  • Crestați pâinea în felii groase, dar nu feliați până la capăt.
  • Feliați subțire ceapa și tăiați feliile de cașcaval în jumătate.
  • Introduceți o felie de brânză și un inel de ceapă în fiecare tăietură din pâine.
  • Înfășurați pâinea în folie și puneți pe grătarul bine încins, întorcând ruloul din când în când.
  • După 10-15 minute luați de pe foc și desfaceti cu grijă folia.

Rețetă video

Sfaturi

  • Înainte de a așeza bagheta cu cașcaval și ceapă pe folie, ungeți-o cu foarte puțin ulei. În acest fel, veți desprinde mai ușor cașcavalul topit.
Tags: