fbpx

Brânză feta la grătar

branza feta la gratar

Feta este cea mai faimoasă brânză a grecilor, pe care cu afecțiune o numesc ”prințesa brânzeturilor”. Deși se consumă ca atare, cu ulei de măsline și măsline lângă, este de asemenea folosită într-o varietate de salate, preparate la cuptor ori la grătar. Dacă v-am stârnit amintiri de vacanță, vă spunem poftă la brânză feta la grătar! Doar știți cât e de bună!

branza feta la gratar

Brânză feta la grătar

5.0 from 2 votes
Course: gustareDifficulty: ușor
Porții

1

porții
Timp preparare

5

minutes
Timp gătire

15

minutes
Timp total

20

minutes

Ingrediente

  • 250 g feta

  • 1/2 ceapă roșie, tocată mărunt

  • 1/4 ardei gras roșu, feliat

  • Busuioc

  • Oregano

  • Cimbru

  • Ulei de masline

  • Piper

  • Sare

Cum să faceți

  • Puneți brânza feta pe o bucată de folie de aluminiu.
  • Presărați deasupra ierburi și așezați rondele de ceapă si de ardei gras.
  • Stropiți cu ulei de măsline.
  • Inchideti folia de aluminiu, ca pe plic, si puneți pe grătar, într-o parte cu jar mai domol, pentru 15 minute.

Rețetă video

Tags: