O tavă de brioșe/muffins e bună la casa omului. Și vă mai povesteam aici ce alte preparate mai puteți face în ea. Așa că de această dată am folosit-o pentru câteva brioșe-omletă, minunate pentru mic-dejun. Vedeți în rețeta video cât de ușor le-am pregătit.
Brioșe-omletă
Porții
3
porțiiTimp preparare
5
minutesTimp gătire
20
minutesTimp total
25
minutesIngrediente
5 ouă
2 fire de ceapă verde
200 g pastramă (sau șuncă ori mușchi file)
1/2 ardei gras
1 lingură de apă
50 g cașcaval/mozzarella
Sare
Piper
Cum să faceți
- Tăiați cubulețe pastrama, ardeiul gras, ceapa verde.
- Bateți ouăle într-un castron, adăugați cubulețele de mai sus, sare și piper după gust și o lingură de apă.
- Turnați compoziția într-o formă de brioșe și presărați deasupra brânza rasă.
- Dați tava la cuptorul încins în prealabil, la 180 de grade, și coaceți 18-20 de minute.
Rețetă video
Sfaturi
- Noi am tapetat formele de brioșe cu hârtiile speciale pentru copt, dar dacă nu le aveți, puteți unge formele cu puțin ulei sau unt moale.
Tags: ou
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete