fbpx

Brioșe-omletă

brioșe omletă

O tavă de brioșe/muffins e bună la casa omului. Și vă mai povesteam aici ce alte preparate mai puteți face în ea. Așa că de această dată am folosit-o pentru câteva brioșe-omletă, minunate pentru mic-dejun. Vedeți în rețeta video cât de ușor le-am pregătit.

brioșe omletă

Brioșe-omletă

5.0 from 2 votes
Course: mic-dejunDifficulty: ușor
Porții

3

porții
Timp preparare

5

minutes
Timp gătire

20

minutes
Timp total

25

minutes

Ingrediente

  • 5 ouă

  • 2 fire de ceapă verde

  • 200 g pastramă (sau șuncă ori mușchi file)

  • 1/2 ardei gras

  • 1 lingură de apă

  • 50 g cașcaval/mozzarella

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • Tăiați cubulețe pastrama, ardeiul gras, ceapa verde.
  • Bateți ouăle într-un castron, adăugați cubulețele de mai sus, sare și piper după gust și o lingură de apă.
  • Turnați compoziția într-o formă de brioșe și presărați deasupra brânza rasă.
  • Dați tava la cuptorul încins în prealabil, la 180 de grade, și coaceți 18-20 de minute.

Rețetă video

Sfaturi

  • Noi am tapetat formele de brioșe cu hârtiile speciale pentru copt, dar dacă nu le aveți, puteți unge formele cu puțin ulei sau unt moale.
Tags: