fbpx

Bulete de brânză

Bulete de brânză

Rapide, gustoase și ușor de făcut aceste bulete de brânză. Și astfel, puteți scăpa și de brânzeturile care v-au rămas prin frigider. 
Cum am făcut aceste bulete de-li-cioa-se vedeți în rețeta video de mai jos.

Bulete de brânză

Bulete de brânză

5 din 2 votes
Fel: gustareDificultate ușor
Porții

30

bucăți
Timp preparare

10

minutes
Timp gătire

10

minutes
Timp total

20

minutes

Ingrediente

  • 300 g brânză telemea

  • 300 g cașcaval (sau orice alt tip de brânză care se topește)

  • 2 ouă

  • 100 g făină

  • 1 pliculeț de praf de copt

  • Ulei de floarea-soarelui

  • Pesmet

  • Piper

Cum să faceți

  • Radeți brânzeturile. Noi am preferat să folosim sita mai fină.
  • Bateți ouăle și turnați-le peste brânzeturi. Adăugați piper, praf de copt și amestecați, apoi încorporați făina. Dacă amestecul e prea moale, ar putea fi din cauza ouălor de mărime mai mare, caz în care adăugați câte o linguriță de făină și amestecați bine.
  • Formați biluțe potrivite ca mărime și tăvăliți-le prin pesmet fin, apoi le prăjiți în uleiul bine încins.
  • Le scoateți pe un șervet de hârtie și sunt numai bune de mâncat.

Rețetă video

Tags:
Ne împrietenim?
Abonează-te la canalul nostru de YouTube

Dă-ne un
 

pe Facebook


Înscrie-te la newsletterul săptămânal