Rapide, gustoase și ușor de făcut aceste bulete de brânză. Și astfel, puteți scăpa și de brânzeturile care v-au rămas prin frigider.
Cum am făcut aceste bulete de-li-cioa-se vedeți în rețeta video de mai jos.
Bulete de brânză
Porții
30
bucățiTimp preparare
10
minutesTimp gătire
10
minutesTimp total
20
minutesIngrediente
300 g brânză telemea
300 g cașcaval (sau orice alt tip de brânză care se topește)
2 ouă
100 g făină
1 pliculeț de praf de copt
Ulei de floarea-soarelui
Pesmet
Piper
Cum să faceți
- Radeți brânzeturile. Noi am preferat să folosim sita mai fină.
- Bateți ouăle și turnați-le peste brânzeturi. Adăugați piper, praf de copt și amestecați, apoi încorporați făina. Dacă amestecul e prea moale, ar putea fi din cauza ouălor de mărime mai mare, caz în care adăugați câte o linguriță de făină și amestecați bine.
- Formați biluțe potrivite ca mărime și tăvăliți-le prin pesmet fin, apoi le prăjiți în uleiul bine încins.
- Le scoateți pe un șervet de hârtie și sunt numai bune de mâncat.
Rețetă video
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete