fbpx

Cârnăciori în foitaj

cârnăciori în foitaj

Ușor de pregătit, rețeta de cârnăciori în foitaj este o alegere inspirată pentru o gustare sau pentru o cină rapidă.

cârnăciori în foitaj

Cârnăciori în foitaj

5 from 1 vote
Course: gustareDifficulty: ușor
Porții

4

porții
Timp preparare

10

minutes
Timp gătire

15

minutes
Timp total

25

minutes

Ingrediente

  • 1 1 aluat foitaj (400 g)

  • 3 3 carnaÈ›i afumaÈ›i subÈ›iri (sau 9 cârnăciori de bere)

  • 1 1 ou

  • MuÈ™tar

Cum să faceți

  • ÃŽntinde aluatul direct pe foaia de copt È™i taie-l astfel încât să obÈ›ii 9 pătrate.
  • Taie cârnăciorii în tot atâtea bucăți.
  • Unge fiecare pătrat de aluat cu muÈ™tarul preferat, pune deasupra câte o bucată de cârnat È™i rulează.
  • Crestează aluatul uÈ™or, cu ajutorul unui cuÈ›it cu lama subÈ›ire, unge rulourile cu ou bătut È™i dă la cuptorul încins în prealabil.
  • Coace 15 minute sau până aluatul a devenit auriu.
  • ÃŽn funcÈ›ie de preferinÈ›e, poÈ›i înlocui cârnaÈ›ii cu crenvurÈ™ti, iar muÈ™tarul cu sos pesto.

Sfaturi

  • Câteva seminÈ›e de susan ori chiar de chimen presărate deasupra rulourilor sunt binevenite.
Tags: