
Ușor de pregătit, rețeta de cârnăciori în foitaj este o alegere inspirată pentru o gustare sau pentru o cină rapidă.

Cârnăciori în foitaj
Porții
4
porțiiTimp preparare
10
minutesTimp gătire
15
minutesTimp total
25
minutesIngrediente
1 aluat foitaj (400 g)
3 carnați afumați subțiri (sau 9 cârnăciori de bere)
1 ou
Muștar
Cum să faceți
- Întinde aluatul direct pe foaia de copt și taie-l astfel încât să obții 9 pătrate.
- Taie cârnăciorii în tot atâtea bucăți.
- Unge fiecare pătrat de aluat cu muștarul preferat, pune deasupra câte o bucată de cârnat și rulează.
- Crestează aluatul ușor, cu ajutorul unui cuțit cu lama subțire, unge rulourile cu ou bătut și dă la cuptorul încins în prealabil.
- Coace 15 minute sau până aluatul a devenit auriu.
- În funcție de preferințe, poți înlocui cârnații cu crenvurști, iar muștarul cu sos pesto.
Sfaturi
- Câteva semințe de susan ori chiar de chimen presărate deasupra rulourilor sunt binevenite.
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete