fbpx

Cârnăciori în foitaj

cârnăciori în foitaj

Ușor de pregătit, rețeta de cârnăciori în foitaj este o alegere inspirată pentru o gustare sau pentru o cină rapidă.

cârnăciori în foitaj

Cârnăciori în foitaj

5 din 1 vote
Fel: gustareDificultate ușor
Porții

4


porții
Timp preparare

10

minutes
Timp gătire

15

minutes
Timp total

25

minutes

Ingrediente

  • 1 aluat foitaj (400 g)

  • 3 carnați afumați subțiri (sau 9 cârnăciori de bere)

  • 1 ou


  • Muștar

Cum să faceți

  • Întinde aluatul direct pe foaia de copt și taie-l astfel încât să obții 9 pătrate.
  • Taie cârnăciorii în tot atâtea bucăți.
  • Unge fiecare pătrat de aluat cu muștarul preferat, pune deasupra câte o bucată de cârnat și rulează.
  • Creastează aluatul ușor cu ajutorul unui cuțit cu lama subțire, unge rulourile cu ou bătut și dă la cuptorul încins în prealabil.
  • Coace 15 minute sau până aluatul a devenit auriu.
  • În funcție de preferințe, poți înlocui cârnații cu crenvurști, iar muștarul cu sos pesto.

Sfaturi

  • Câteva semințe de susan ori chiar de chimen presărate deasupra rulourilor sunt binevenite.
Tags: