fbpx

Chipsuri de cartofi la cuptor

chipsuri de cartofi la cuptor

Suntem obișnuiți să ronțăim chipsuri în fața televizorului, la film sau când nu avem chef să facem prea multe lucruri. Sunt o gustare pentru care mulți avem o slăbiciune. Rețeta pe care v-o propunem, chipsuri de cartofi la cuptor, nu doar că este mai sănătoasă, dar se poate transforma într-o garnitură surprinzătoare pentru o friptură.

chipsuri de cartofi la cuptor

Chipsuri de cartofi la cuptor

5.0 from 2 votes
Course: gustareDifficulty: ușor
Porții

4

porții
Timp preparare

10

minutes
Timp gătire

30

minutes
Timp total

40

minutes

Ingrediente

  • 6 cartofi

  • 1 caÈ›el de usturoi ras

  • Ulei de măsline

  • Boia dulce

  • Rozmarin

  • Oregano

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • RadeÈ›i cartofii în felii potrivit de subÈ›iri.
  • PresăraÈ›i deasupra mirodeniile, nu mai mult de o linguriță din fiecare, sare È™i piper după gust.
  • SuprapuneÈ›i feliile de cartofi È™i le aÈ™ezaÈ›i într-o tavă de brioÈ™e, tapetată cu hârtii. Dacă folosiÈ›i formele din silicon, nu e nevoie să le mai tapetaÈ›i cu hârtiile de copt.
  • CoaceÈ›i cartofii la 200 de grade, cu ventilaÈ›ia pornită, 30-40 de minute sau până au căpătat culoarea rumenă.

Rețetă video

Tags: