![](https://cumvaplace.ro/wp-content/uploads/2023/04/crema-de-branza-cu-marar.jpg)
Crema de brânză cu mărar este unul dintre aperitivele noastre preferate. Este foarte ușor de pregătit și rezistă câteva zile în frigider, într-un recipient bine închis.
![](https://cumvaplace.ro/wp-content/uploads/2023/04/crema-de-branza-cu-marar-800x530.jpg)
Cremă de brânză cu mărar
Porții
6
porțiiTimp preparare
10
minutesTimp total
10
minutesIngrediente
300 g brânză de vaci
2 legături de mărar
100 g brânză telemea (după preferință)
1 iaurt mic
1 legătură de ridichi
1 ceapă roșie mică
2 linguri de oțet
Sare
Piper
Cum să faceți
- Dați pe răzătoare ridichile și le stropiți cu o lingură de oțet. Puneți și un praf de sare, apoi amestecați. Tăiați ceapa solzișori și o stropiți cu oțetul rămas.
- Amestecați brânza de vaci cu telemeaua sfărâmată, iaurtul și verdeața tocată foarte mărunt. Adăugați sare și piper.
- Ungeți pâinea cu un strat generos de cremă de brânză cu mărar, iar deasupra așezați ridichi rase și solzișori de ceapă. O bunătate, vă asigurăm!
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete