Crema de brânză cu ardei copți o puteți pregăti foarte ușor și foarte rapid, mai ales dacă aveți deja ardeii copți în sertarul congelatorului. Combinația de gusturi și texturi este de nota 10. Poftă bună și vouă!
Cremă de brânză și ardei copți
Porții
8
porțiiTimp preparare
5
minutesTimp gătire
20
minutesTimp total
25
minutesIngrediente
300 g brânză telemea (am folosit telemea de capră)
4 lingurițe de iaurt
2 ardei copți
2 caței de usturoi
Pătrunjel verde (sau mărar)
Piper
Cum să faceți
- Coaceți ardeii, spălați și bine șterși de apă, 15-20 de minute la 190 de grade. Îi curățați de coji și semințe, apoi îi tăiați mărunt.
- Sfărâmați brânza telemea într-un castron. Adăugați iaurtul și amestecați.
- Puneți piper proaspăt măcinat, câteva fire de pătrunjel verde, ardeii copți și usturoiul pisat.
- Amestecați și, în funcție de cât de sărată a fost brânza folosită, adăugați și puțină sare. În cazul nostru, telemeaua de capră a fost suficient de sărată, nu a fost nevoie să mai adăugăm.
Rețetă video
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete