O gustare grozavă pentru toți ai casei. Încearcă crema asta de brânză cu niște bastonașe de morcov sau de castraveți ori cu pâine prăjită și te vei convinge cât e de bună.
Cremă de brânză
Porții
4
porțiiTimp preparare
15
minutesTotal time
15
minutesIngrediente
250 g brânză de vaci
200 g brânză telemea de capră/vaci
1 cutie mare de iaurt (minimum 5% grăsime)
Sare
Cum să faceți
- Dă pe răzătoare brânza telemea. Scurge brânza de vaci și iaurtul de zer.
- Amestecă toate ingredientele și adaugă sare după gust.
- În funcție de preferință, mai poți adăuga puțină ceapă roșie și câteva fire de mărar tocate fin.
- Servește crema cu bastonașe de morcovi sau castraveți, pe biscuiți sărați sau felii de pâine prăjită.
Sfaturi
- Dacă ai prin frigider 2-3 ardei capia, taie-i în jumătăți, curăță-i de semințe. Umple jumătățile de ardei cu amestecul de brânză.
Tags: brânză
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete