fbpx

Cremă de pește afumat

cremă de pește afumat

Când ne gândim la următoarea cină, parcă nu avem întotdeauna acel impuls de a pregăti ceva elaborat. Ne-ar plăcea ceva mai ușor de făcut, nu vi se întâmplă și vouă?
Așa că dacă nu alegem o salată, cu siguranță niște tartine cu cremă de pește afumat sunt o alegere și rapidă, dar și foarte gustoasă. Dacă vă surâde ideea, noi vă lăsăm rețeta mai jos.

cremă de pește afumat

Cremă de pește afumat

5.0 from 1 vote
Course: cu carne, gustări / aperitiveDifficulty: ușor
Porții

4

porții
Timp preparare

20

minutes
Timp total

20

minutes

Ingrediente

  • 1 pește afumat (150-200 g)

  • 1 ceapă roșie, mică

  • 2 fire de usturoi verde

  • 150 g smântână

  • 100 g cremă de brânză

  • 3 fire de mărar verde

  • 1 linguriță de muștar Dijon (opțional)

  • Sare

  • Piper

Cum să faceți

  • Curățați peștele afumat de piele și oase. Dacă folosiți un file, de exemplu, aveți doar pielea de îndepărtat. Tăiați-l apoi cât mai mărunt și puneți-l într-un castron.
  • Adăugați, smântâna bine scursă de zer, crema de brânză de vaci, ceapa roșie tăiată cubulețe, usturoiul verde tocat fin, muștarul, dacă-l preferați.
  • Amestecați, să se combine aromele, potriviți gustul de sare și piper. Dacă nu mâncați imediat crema de pește, depozitați-o într-un borcan, bine închis ermetic. Rezistă la frigider 3-4 zile.

Tags: