
Unii o pregătesc cu ceapă și brânză cheddar. Cei care iubesc mult carnea, adaugă și cubulețe de bacon sau pastramă. Noi vă invităm la o bucată fierbinte de pâine cu usturoi și cașcaval. Poftă bună!

Pâine cu usturoi și cașcaval
Porții
4
porțiiTimp preparare
5
minutesTimp gătire
25
minutesTimp total
30
minutesIngrediente
1 pâine
300 g cașcaval
100 g unt
3 căței de usturoi
3 fire de pătrunjel verde
Piper (opțional)
Cum să faceți
- Crestează pâinea pe orizontală și verticală, astfel încât să rezulte acele pătrățele care nu se desprind bază (vezi poza)
- Topește untul pe foc mic sau la microunde. Adaugă usturoiul pisat și verdeața tocată fin. Taie cubulețe cașcavalul.
- Pune câte un cubuleț în fiecare pliu al pâinii. La final, unge pâinea cu untul aromat, din belșug.
- Înfășoară pâinea într-o folie de aluminiu, așaz-o pe o tavă de copt și pune-o în cuptorul încins.
- Ține 10-15 minute, apoi desfă cu atenție folia de deasupra și mai lasă în cuptor 10 minute, cât să devină pâinea crocantă. O puteți mânca imediat ce ați scos pâinea cu usturoi și cașcaval din cuptor.
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete