Rețeta de pastă de măsline chiar este un aperitiv extrem de ușor de pregătit. O poți consuma simplă, pe felii de pâine prăjită, în paste sau ca umplutură pentru un piept de pui care te va surprinde cu gustul său. Poftă bună!
Pastă de măsline
Porții
4
porțiiTimp preparare
10
minutesTimp total
10
minutesIngrediente
200 g măsline fără sâmburi
1 cățel de usturoi
2 linguri cu ulei de măsline
2 linguri cu zeamă de lămâie
1 baghetă de pâine
Cum să faceți
- Pune măslinele în blender.
- Adaugă usturoiul, ulei de măsline și zeamă de lămâie, după gust.
- Blendează până obții o pastă omogenă.
- Servește pasta pe felii de baghetă rumenite într-o tigaie.
Rețetă video
Tags: măslineretete fara foc
s-ar putea să-ți placă și
Categorii
Newsletter
Etichete
ardei
avocado
bacon
brânză
brânză de vaci
carne tocata
carne tocată
cartofi
cașcaval
ceapă
ceapă roșie
ciocolată
ciuperci
cârnați
căpșuni
dovleac
dovlecei
faina
fasole
foi de plăcintă
foitaj
iaurt
lapte
lămâie
mere
morcovi
mozzarella
măsline
nucă
orez
ou
parmezan
pește
porc
pui
retete fara foc
roșii
smântână
sos de roșii
spanac
telemea
unt
usturoi
varză
vinete